Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυπελλούχος Elite Ελλάδος 2018 ο Λαμιώτης Γρηγόρης Τσαλαφούτας!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 09:12 Κυπελλούχος Elite Ελλάδος 2018 ο Λαμιώτης Γρηγόρης Τσαλαφούτας!

Ο νεαρός αθλητής Γρηγόρης Τσαλαφούτας από τη Δίβρη Λαμίας δεν έχει πάψει στιγμή να μας εκπλήσσει με το αστείρευτο ταλέντο του και τις δυνατότητες του!

Μια εκπληκτική αγωνιστική σεζόν ήρθε στο τέλος της με τον Γρηγόρη να επανέρχεται δυναμικά στους αγώνες (ύστερα από έναν τραυματισμό που είχε το 2017 εμποδίζοντάς τον να αγωνιστεί).

Για μία χρονιά ο Γρηγόρης οδηγάει σταθερά και γρήγορα καταφέρνοντας έτσι να βρίσκεται για άλλη μία χρονιά στην κορυφή του βάθρου της  κατηγορίας Elite και 3ος γενικής κατάταξης και μάλιστα με έναν αγώνα λιγότερο!

Αποκτώντας έτσι τον 2ο τίτλο της καριέρας του, αφού το 2016 κατέκτησε τον τίτλο του «Κυπελλούχος Ελλάδος  downhill 2016»!

Ο  τελευταίος αγώνας του κυπέλου (από τους  5 συνολικά) έλαβε χώρα στα Καλάβρυτα, και μία δεύτερη θέση στην κατηγορία του, του χάρισε τους πολυπόθητους βαθμούς που επιθυμούσε για να κερδίσει την 1η θέση Elite downhill.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι την 1η θέση στον αγώνα στα Καλάβρυτα κέρδισε ένας αθλητής από την Αγγλία παγκοσμίου φήμης ο Phil Atwill.

Συγχαρητήρια Γρηγόρη! Συνέχισε έτσι!