Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπάσκετ - Β’ Εθνική: Με αντίπαλο τα… ΠΡΕΠΕΙ ο Έσπερος Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 22:47 Μπάσκετ - Β’ Εθνική: Με αντίπαλο τα… ΠΡΕΠΕΙ ο Έσπερος Λαμίας

Κάλεσμα στους φίλους της ομάδας…

Την Κυριακή 16-12-2018, ώρα 17:00 στο κλειστό Χαλκιοπούλειο Λαμίας, διεξάγεται ο αγώνας Β’ Εθνικής Ανδρών basketball, μεταξύ των ομάδων ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα της Χαλκηδόνας έχει ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα, έχοντας κάνει μεταγραφές αθλητών, που τους δίνει το δικαίωμα να οραματίζονται για το ‘’κάτι παραπάνω ‘’.

Η έλευσή της για το παιχνίδι στην Λαμία, δεν μπορεί παρά να συμβαδίζει με τους στόχους της και να στοχεύει σε θετικό αποτέλεσμα.

Αντίστοιχα όμως για τη Λαμιώτικη ομάδα, τον ΕΣΠΕΡΟ, το «εισαγωγικό μάθημα» εμπειριών της ανώτερης κατηγορίας, τελείωσε ήδη στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι .

Την ΚΥΡΙΑΚΗ αρχίζει ή ώρα του ‘’ΠΡΕΠΕΙ’’…

ΠΡΕΠΕΙ το Διοικητικό Συμβούλιο να κινητοποιήσει και να πείσει όλους τους Λαμιώτες φιλάθλους, να σηκωθούν από τον καναπέ, να παρευρεθούν στο Χαλκιοπούλειο, για να ενθαρρύνουν τους αθλητές μας ώστε να φθάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

ΠΡΕΠΕΙ η τεχνική ηγεσία να εφεύρει όλες τις δυνατές αγωνιστικές λύσεις, που θα οδηγήσουν σε θετικά αγωνιστικά αποτελέσματα.

ΠΡΕΠΕΙ οι αθλητές μας με την εμπειρία των παρελθόντων αγώνων, να κατανοήσουν ότι η συγκέντρωση και κατάθεση ψυχής καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, είναι αναγκαίο στοιχείο που οδηγεί στο θετικό αποτέλεσμα.  

«ΦΙΛΑΘΛΟΙ της Λαμίας, σας καλούμε όλους την Κυριακή στο Χαλκιοπούλειο, ώστε με την βοήθειά σας να προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε, στα ‘’ΠΡΕΠΕΙ’’ του αγωνιστικού μαραθωνίου της Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ…».