Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΕΛ – ΑΕΚ: Τη…. γλίτωσε στο “χωράφι”! Μοιραίος ο Μπαργκάν

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 19:53 ΑΕΛ – ΑΕΚ: Τη…. γλίτωσε στο “χωράφι”! Μοιραίος ο Μπαργκάν

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΛ στη Λάρισα, για την 14η αγωνιστική της Superleague. "Κόλλησαν" στο 0-0 οι δύο ομάδες, με τους "βυσσινί" να χάνουν ανεπανάληπτη ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη στην τελευταία φάση του αγώνα

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την ΑΕΛ στη Λάρισα, για την 14η αγωνιστική της Superleague. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, με αποτέλεσμα να “κολλήσουν” στο… μηδέν. Σ’ αυτό… βοήθησε κι ο απαράδεκτος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου που δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Οι “βυσσινί” είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στην τελευταία φάση του αγώνα, αλλά ο μοιραίος Μπαργκάν δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ, με τον Μπάρκα να είναι εξουδετερωμένος. Ο επιθετικός της ΑΕΛ είχε ακόμα ένα δοκάρι κι ένα χαμένο τετ-α-τετ.

Ο αγώνας

Το πρώτο μισάωρο του αγώνα ήταν κάκιστο, με τις δύο ομάδες να αδυνατούν να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ και το παιχνίδι να διακόπτεται συνέχεια, λόγω των συνεχόμενων σφυριγμάτων του διαιτητή για φάουλ. Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε τους παίκτες, με τα λεπτά να περνούν βασανιστικά χωρίς συγκινήσεις.

Μετά το 30′, η εικόνα του αγώνα άλλαξε με τις δύο ομάδες να χάνουν δύο μεγάλες ευκαιρίες.  Η Λάρισα είχε δοκάρι στο 34′ σε σουτ του Μπαργκάν, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό «απάντησε» η ΑΕΚ. Γύρισμα του Μπακάκη από τα δεξιά, έδιωξε ο Κρίστινσον και η μπάλα πήγε στον Μπογέ, ο οποίος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από εξαιρετική θέση. Στο 37′ ο Κρίνστινσον έδιωξε εντυπωσιακά σουτ του Κλωναρίδη.

Στην επανάληψη,  η ΑΕΚ έχει μία μεγάλη ευκαιρία στο 50′, όταν μετά από ωραία μπαλιά του Οικονόμου για τον Πόνσε, ο τελευταίος σούταρε από κοντά, αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ.

Στο 57′ ήταν η σειρά της ΑΕΛ να χάσει μεγάλη ευκαιρία. Ο Μπαργκάν βρέθηκε σε πολύ καλή θέση, αλλά προσπάθησε να «εκτελέσει» τον Μπάρκα και απέτυχε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Μέχρι το 90′ το παιχνίδι κυλούσε χωρίς αξιόλογες φάσεις κι όλα έδειχναν ότι θα λήξει χωρίς γκολ. Ο μοιραίος Μπράργκαν είχε απίστευτη ευκαιρία στις καθυστερήσεις να χαρίσει στην ομάδα του τη μεγάλη νίκη, αλλά το σουτ του, με εξουδετερωμένο τον Μπάρκα, δεν έφθασε στα δίχτυα, καθώς ο Οικονόμου την έδιωξε ακριβώς πάνω στη γραμμή της εστίας του!

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γκόλιας, Χούμπτσεβ (72′ Μπάλλας), Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Αντονι, Ακόστα, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν, Ντέλετιτς, Νούνιτς.
ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Μπακάκης (68′ Γκάλο), Μοράν, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης (56′ Γιαννιώτας), Λιβάια, Μπογέ (79′ Γιακουμάκης), Πόνσε.

πηγή: newsit.gr