ΠΑΣ Λαμία: Και Μπεχαράνο και Τομάς με Παναθηναϊκό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 10:31 ΠΑΣ Λαμία: Και Μπεχαράνο και Τομάς με Παναθηναϊκό

Κάτω από τα δοκάρια ο Μπαντής;

Με στόχο να επαναλάβει την περσινή πορεία στο θεσμό, ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:30’ στο ΔΑΚΛ την ομάδα του Παναθηναϊκού για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με τον καιρό να κάνει αρκετά τερτίπια, αλλά και μετά από ένα σχεδόν μήνα, οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν στην δράση και οι φίλαθλοι ανυπομονούν να ξαναδούν ποδόσφαιρο.

Η Γενική Είσοδος είναι στα 15€ για όλες τις κερκίδες του γηπέδου – εκτός από την κερκίδα 13 (διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων) που έχουν 10€ – και τις κερκίδες 3 και 4 που είναι 25€.

Ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε χθες την αποστολή στην οποία έχει συμπεριλάβει τους νεοαποκτηθέντες Μπεχαράνο και Τομάς. Επίσης κάτω από τα δοκάρια θα είναι ένας εκ των Μπαντή ή Κατσίκα καθώς αποκλείστηκαν οι Σαράνοβ και Μελίσσας. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού είναι και ο εκ των πρωταγωνιστών του περσινού θριάμβου με τον Παναθηναϊκό, Μάρκο Μπλάζιτς.

Αναλυτικά τα ονόματα της αποστολής:

Μπαντής, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Adejo, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Asigba, Bejarano, Πλιάτσικας, Bertoglio, Δημούτσος, Epstein, Μπουλούλης, Tomas, Barrales, Καραμάνος, Τσούκαλος, Κωστίκας.

Σημειώνουμε ότι με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας του Παναθηναϊκού, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Λαμίας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Όμως από το σημερινό παιχνίδι δε θα λείψουν μόνο οι οργανωμένοι φίλοι της «πράσινης» ΠΑΕ, αλλά και ποδοσφαιριστές ίσως και ο Γιώργος Δώνης που ταλαιπωρούνται από ίωση και πέρασαν αρκετές ημέρες στο Νοσοκομείο!

Οι «πράσινοι» έχουν έρθει στη Λαμία, χωρίς τους Μπουζούκη, Οικονόμου και Καμπετσή, που ταλαιπωρήθηκαν από την ίωση, τους τραυματίες Μακέντα, Κότσαρη και Αποστολάκη, τον ανέτοιμο Άλτμαν, αλλά και τους Μαυρομμάτη και Κάτσε που έμειναν επίσης στην Αθήνα για αγωνιστικούς λόγους. Αυθημερόν αναμένεται να ταξιδέψει στη Λαμία ο Γιώργος Δώνης που παίρνει εξιτήριο σήμερα από το Νοσοκομείο.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού είναι οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος και Σερπέζης.

Διαιτητής του αγώνα, που κλείνει την 1η αγωνιστική του 5ου γύρου του θεσμού, είναι ο γνωστός Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας).

Βοηθοί του είναι οι Κούλα Χασάν (Ξάνθης) και Χρήστος Μπάλτας (Αχαΐας) 4ος διαιτητής είναι ο Κωνσταντίνος Ανδριανός (Αχαΐας).

Ο Μπερτόλιο

Ο μέσος της Λαμίας, Φακούντο Μπερτόλιο, θα απαντήσει σε ερωτήσεις των φιλάθλων στο πλαίσιο της συνέντευξης της εβδομάδας που διοργανώνει η Super League.

Όσοι από εσάς στείλετε την ερώτησή σας μέχρι και την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 (ώρα 12:00) στον ποδοσφαιριστή της Λαμίας, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο «ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΑΚΟΥΝΤΟ ΜΠΕΡΤΟΛΙΟ», δίνοντας έγκυρη διεύθυνση e-mail, κινητό τηλέφωνο και το ονοματεπώνυμό σας, μπαίνετε στην κλήρωση και ένας τυχερός φίλαθλος θα κερδίσει υπογεγραμμένο αναμνηστικό από τον Φακούντο Μπερτόλιο, προσφορά της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση