Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία: Σήμερα τα σπουδαία με Παναθηναϊκό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 13:12 ΠΑΣ Λαμία: Σήμερα τα σπουδαία με Παναθηναϊκό

Εισιτήρια από τα γραφεία της ομάδας και τα εκδοτήρια του γηπέδου…

Σίγουρα πριν μερικά χρόνια αν σκεφτόσουν μόνο ότι η Λαμία θα είναι στα σαλόνια της Α’ Εθνικής και θα διατηρούσε μάλιστα και αήττητο ρεκόρ απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα να έχει αποκλείσει και από το Κύπελλο Ελλάδας - φθάνοντας στους «8» του θεσμού, θα σε έλεγαν τουλάχιστον ονειροπόλο.

Κι όμως το «κυανόλευκο» συγκρότημα έχει πετύχει σε αυτόν τον 1,5 χρόνο να έχει δώσει τρία παιχνίδια στην έδρα της με τον μεγάλο αντίπαλο και να μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία. Συνολικό σκορ τερμάτων 6-2!

Απόψε στις 19:00 το συγκρότημα του Μάκη Χάβου καλείται να υπερασπιστεί αυτή την παράδοση, ζητώντας και κάτι παραπάνω, όπως η νίκη, που θα τη βοηθήσει να ανασάνει βαθμολογικά. Παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις η Λαμία, μετά και το κυρίως πιάτο της 17ης αγωνιστικής, παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία και στη 14η θέση που οδηγεί απευθείας στη Β’ Εθνική.

Με «τρίποντο» σήμερα η Λαμία πιάνει στην 13η θέση τον ΠΑΣ Γιάννινα και υπολείπεται ενός βαθμού του ΟΦΗ, που τουλάχιστον στο μεταξύ μας παιχνίδι στο ΔΑΚΛ έδειξε πιο αδύναμη ομάδα. Κάπως έτσι θα διατηρηθεί κοντά και στις υπόλοιπες ομάδες που «φοβούνται» τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας τις δύο από τις τρεις (Λάρισα και Πανιώνιο) να της αντιμετωπίσει στο ΔΑΚΛ.

Για την αποψινή αποστολή ο Μακεδόνας τεχνικός θα βασιστεί στους: Σαράνοβ, Μελίσσα, Βασιλαντωνόπουλο, Παπαργυρίου, Αντέτζο, Καρυπίδη, Βάντερσον, Καραγκούνη, Πλιάτσικα, Μπερτόγλιο, Τομάς, Δημούτσο, Επστάιν, Μπλάζιτς, Δημούτσο, Μπαράλες, Καραμάνο, Ρόμανιτς και Τσούκαλο.

Η «πράσινη» αποστολή:

Από την άλλη και οι «πράσινοι» θέλουν να ξορκίσουν το «κακό» ΔΑΚΛ. Στο τελευταίο ματς Κυπέλλου, ομολογουμένως ήρθαν αποδεκατισμένοι από μία ίωση που κράτησε μακριά ακόμη και το Γιώργο Δώνη (είδε το ματς από τα δημοσιογραφικά). Κι αυτή τη φορά υπάρχουν προβλήματα, ωστόσο είναι λιγότερα και έχουν βάλει ως στόχο αποκλειστικά τη νίκη, που θα τοςυ δώσει κι άλλη ψυχολογία ενόψει και της ρεβάνς της Πέμπτης για το Κύπελλο. Απόντες θα είναι οι Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί και Ινσούα.

Η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωριδης, Μαυρομμάτης, Παντελάκης, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής.

Τα εισιτήρια

Για το σημαντικό αυτό παιχνίδι οι φίλαθλοι της Λαμίας μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια και από το πρωί της Δευτέρας ως εξής:

Από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) και ώρες 10:00 με 13:00 και από τα εκδοτήρια στο ΔΑΚ από τις 15:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Η Γενική Είσοδος είναι στα 15€ για όλες τις κερκίδες του γηπέδου – εκτός από την κερκίδα 13 στην οποία θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων με 10€ – και τις κερκίδες 3 και 4 που είναι 25€.

Σημειώνουμε ότι με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας.

Οι λόγοι αυτής της απαγόρευσης είναι  η διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Θυμίζουμε τέλος ότι ο διαιτητής του αγώνα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης με βοηθούς τους Δημητριάδη και Πάτρα και 4ο τον Κουμπαράκη.