Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάταγμα ζυγωματικού και μύτης για τον τερματοφύλακα του ΑΟ Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 15:48 Κάταγμα ζυγωματικού και μύτης για τον τερματοφύλακα του ΑΟ Στυλίδας

Ο σοβαρός τραυματισμός του 20χρονου τερματοφύλακα του ΑΟ Στυλίδας Γιώργου Σκιαθίτη, ήταν αυτό που επισκίασε τον αγώνα της πρωτοπόρου Νίκης Βόλου με τον ομάδα της Ανατολικής Φθιώτιδας στο Πανθεσσαλικό, στο ματς πρωταθλήματος για την 15η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Δεν έφτανε το βαρύ 8-0, καθώς στο 62’ σε μια φάση που οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτυ, ο νεαρός πορτιέρο του ΑΟΣ που υπέπεσε στην παράβαση χτύπησε σοβαρά στο πρόσωπο και αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο για το Νοσοκομείο Βόλου κι από κει για το Πανεπιστημιακό Λάρισας.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Στυλίδας έχει κάταγμα ζυγωματικού και μύτης από τη σύγκρουση. Αλγεινή εντύπωση έκανε το γεγονός ότι ο διαιτητής Σουλίδης έδειξε κάρτα στον τραυματισμένο παίκτη ενώ ήταν στο φορείο και σφάδαζε από τους πόνους.

Μάλιστα για τον τραυματισμό του Σκιαθίτη η Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης Βόλου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 εκφράζει τη συμπαράστασή της στον ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Στυλίδας Γιώργο Σκιαθίτη για τον τραυματισμό του. Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά».