Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τένις: Στη Λαμία το 1ο Πανελλήνιο Εθνικό Πρωτάθλημα Juniors!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 08:52 Τένις: Στη Λαμία το 1ο Πανελλήνιο Εθνικό Πρωτάθλημα Juniors!

Α] Ο ΦΘΙΩΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στη Μαρία Σάκκαρη και στο Στέφανο Τσιτσιπά για τις εμφανίσεις τους στο 1ο Grand Slam της χρονιάς.

Ειδικά για το Στέφανο, η συμμετοχή του στον ημιτελικό γύρο του Australlian Open και η νίκη του επί του μεγαλύτερου τεννίστα όλων των εποχών Roger Federer, αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία από καταβολής της ελληνικής αντισφαίρισης και μια από τις μεγαλύτερες για έλληνα αθλητή σε ατομικό επίπεδο.

Β] Όπως μας αποχαιρέτησε το 2018, έτσι μας βρήκε το 2019. Στο πρώτο επίσημο τουρνουά Jouniors του 2019, που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο αθλητής μας Νικόλαος Γαβριήλ κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία «ΑΓΟΡΙΑ 12» συνεχίζοντας, ως ο μικρότερος όλων των αθλητών μας, τη μέχρι σήμερα πορεία των μεγαλύτερων αθλητών μας!

Γ] Με απόφαση του Δ.Σ. της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και της Ε΄ Περιφερειακής Ένωσης, ανατέθηκε στον Όμιλό μας η διοργάνωση και διεξαγωγή του 1ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ JUNIORS (κατηγορίες: Αγόρια & Κορίτσια 14, μονά και διπλά) από την Παρασκευή 01 μέχρι και τη Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου.

Με αυτή την απόφασή της, η Ομοσπονδία Αντισφαίρισης επιβεβαιώνει την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη της προς τον ΦΘΙΩΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ, που με την επάρκεια σε υποδομές και εγκαταστάσεις, αλλά και την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία των στελεχών και των μελών του, πετυχαίνει τα τελευταία τέσσερα (4) χρόνια και ανταπεξέρχεται πλήρως στη διοργάνωση τέτοιων πανελλαδικού επιπέδου αγώνων!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα:

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. και τον πρόεδρο κύριο Σπύρο Ζανιά, αλλά και τον πρόεδρο της Ε΄ Περιφερειακής Ένωσης κύριο Παναγιώτη Σέγκη, που για μια ακόμα φορά «τόλμησαν» να εμπιστευτούν στον Όμιλό μας μια τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Για το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων θα ενημερώνεστε μέσω της εφαρμογής της Ομοσπονδίας e-efoa.gr

Από το Γραφείο Τύπου