Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία: Πρώτος «τελικός» με τον Απόλλωνα του Μπάμπη Τεννέ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 10:47 ΠΑΣ Λαμία: Πρώτος «τελικός» με τον Απόλλωνα του Μπάμπη Τεννέ

Σήμερα και αύριο η αναβληθείσα 15η αγωνιστική…

Αυλαία σήμερα (30/1) στις 16;00’ στο ΔΑΚΛ για την 15η αγωνιστική που αναβλήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο εξαιτίας της αποχής των διαιτητών για τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου, με τον ΠΑΣ Λαμία να υποδέχεται τον ουραγό αλλά πάντα επικίνδυνο Απόλλωνα Σμύρνης.

Πέρα από την προϊστορία των δύο ομάδων που θέλει μόνο ισοπαλίες στο ΔΑΚΛ σε Β’ και Α’ Εθνική, οι φιλοξενούμενοι έχουν στον πάγκο τους και το μέχρι πρότινος τεχνικό «αφεντικό» της Λαμίας και υπεύθυνο για την άνοδο στη Super League Μπάμπη Τεννέ.

Η σημασία του σημερινού αγώνα είναι τεράστια, με το αποτέλεσμα να ισοδυναμεί με τελικό. Η νίκη είναι αυστηρώς μονόδρομος και απέναντι σε μια ομάδα που έχει στον πάγκο της έναν άνθρωπο που παίρνει αποτελέσματα με την άμυνα, η αποστολή αποκτά επικίνδυνα χαρακτηριστικά.

Όπλο της ομάδας, εκτός από την καλή εικόνα που φέρνει στις τελευταίες αγωνιστικές, ο κόσμος που ξέρει να γεμίζει το γήπεδο σε τέτοιες αναμετρήσεις το ΔΑΚΛ.

Ο Μάκης Χάβος που δικαιώθηκε πλήρως με το επιθετικό σχήμα που παρέταξε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος όπως ο Ατρόμητος, θα δώσει και πάλι σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς. Μάλιστα κουβαλά και μία παράδοση απέναντι στους σημερινούς αντιπάλους του, από τους οποίους δεν έχει χάσει ποτέ ως προπονητής!

Η αποστολή που ανακοινώθηκε μετά την τελευταία προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης έχει ως εξής: Σαράνοβ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Μπερτόγλιο, Πίτι, Τομάς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπουλούλης, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς και Τσούκαλος.

Στα πλάνα του Μακεδόνα τεχνικού δεν συμπεριελήφθη ο «αρχηγός» Ανέστης Αναστασιάδης, ούτε ο νεοαποκτηθείς αμυντικός Άνταμ Τζανετόπουλος, καθώς και οι τραυματίες Μπλάζιτς και Μπεχαράνο.

Για την ιστορία σε σχέση με το περσινό παιχνίδι που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, στην αποστολή υπάρχουν μόνο οι, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Πϊτι, Τσούκαλος και Μπουλούλης που είχαν παίξει μάλιστα ως βασικοί.

Στον αντίποδα η ομάδα της Ριζούπολης έρχεται Λαμία με τους, Αστρά, Χουάντερσον, Ναδάλες, Γαρουφαλιά, Αγρόδημο, Βαφέα, Κύργια, Κοντοέ, Βάρκα, Ντ’ Ούρσο, Ριβέρο, Μπεντινέλι, Ελ Χέλβε, Ουριουέλα, Γκίνο, Ακόστα, Ντεφεντερίκο, Στάθη και Ναζλίδη (με έντονα γράμματα οι παίκτες που είχαν παίξει και πέρυσι στο ΔΑΚΛ).

Εισιτήρια

Τα εισιτήρια του αγώνα είναι στα 10 ευρώ για όλες τις κερκίδες του γηπέδου εκτός από τις 3 και 4 που είναι 25€.

Η τιμή του παιδικού εισιτηρίου (παιδιά γεννημένα μέχρι και το 2005) είναι 3€ για όλο το γήπεδο εκτός από τις κερκίδες 3 και 4 στις οποίες ΔΕΝ εκδίδονται παιδικά εισιτήρια.

* Υπενθυμίζεται ότι όσοι φίλαθλοι είχαν προμηθευτεί ήδη εισιτήριο πριν την αναβολή του αγώνα αυτό ισχύει κανονικά σήμερα.

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας θα πρέπει να γνωρίζουν υποχρεωτικά τον ΑΜΚΑ τους.

Το πρόγραμμα της Super League

Στα υπόλοιπα παιχνίδια τρεις «αντίπαλοι» της Λαμίας στη μάχη της σωτηρίας παίζουν εκτός έδρας με τις τρεις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΛ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, τους ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό αντίστοιχα.

Επίσης ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενείται στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, κάτι που σημαίνει ότι με νίκη σήμερα η Λαμία, μπορεί να πιάσει ακόμη και την 9η θέση!

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Τετάρτη (30/1)

15:00 Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

16:00 Λαμία-Απόλλων Σμύρνης

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)

17:15 ΑΕΚ-Λεβαδειακός

Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)

17:15 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)

19:00 Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας)

19:30 Ολυμπιακός – ΑΕΛ

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Πέμπτη (31/1)

17:15 ΟΦΗ – Ατρόμητος

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

19:00 Ξάνθη – Άρης

Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)