Πήραν βαθμό στην Κηφισιά οι Νηρηίδες Φθίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 17:19 Πήραν βαθμό στην Κηφισιά οι Νηρηίδες Φθίας

Λεοντικός Κηφισιάς - Νηρηίδες Φθίας 1-1.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας "δραπέτευσαν" οι Νηρηίδες από το "Ζηρίνειο", αν και θα μπορούσαν να πάρουν ακόμη και το τρίποντο.

Παρά τις αρκετές απουσίες, ενισχυμένες όμως επιθετικά με την επάνοδο μετά από ενάμισι χρόνο της striker Μαρίας Αναγνωστοπούλου, κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, ευτύχησαν να κερδίσουν νωρίς πέναλτι, στην πρώτη φορά πού μπήκαν στην αντίπαλη περιοχή, αλλά στην συνέχεια παρά την καθολική τους υπεροχή δεν κατάφεραν να αυξήσουν το σκορ.

Στο 4' μπροστινή κάθετη πάσα στην Κατσαούνου μέσα στην περιοχή και πριν προλάβει να σουτάρει, η επέμβαση της Περγαντοπούλου με πόδια και με ..χέρια. Το πέναλτι εκτελεί η Ξανθή Νέλλα και 1-0.

Στο 11' δυνατό σουτ της Μπούκη από το ύψος της περιοχής λίγο πάνω από τα δοκάρια του Λεοντικού.

Στο 14' άλλο ένα δυνατό σουτ της Αναγνωστοπούλου έξω από την περιοχή και απόκρουση της Χαιτίδου.

Στο 22' σε μια από τις ελάχιστες φορές που η ομάδα της Κηφισιάς πέρασε στην επίθεση, κερδίζει κόρνερ και μεσα από ένα σύμπλεγμα παικτριών η Τσουκαλά καταφέρνει και περνάει την μπάλα ισοφαρίζοντας 1-1.

Στο 29' μπάσιμο στην αντίπαλη περιοχή της Αναγνωστοπούλου αλλά τελευταία στιγμή προλαβαίνει η Πετροπούλου και διώχνει σε κόρνερ που περνάει ανεκμετάλλευτο για τις Νηρηίδες.

Στο επόμενο λεπτό φάουλ έξω από την περιοχή για τις Νηρηίδες, το σουτ της Νέλλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Άλλη μια χαμένη ευκαιρία για τις φιλοξενούμενες στο 34΄, μετά από κόρνερ, ασθενής απόκρουση της άμυνας και σουτ της Μαστρογιάννη λίγο πάνω από το δοκάρι.

Στο επόμενο λεπτό δυνατό σουτ της Κατσαούνου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αποκρούει σταθερά η Χαιτίδου.

Στο 42' φάουλ για τις γηπεδούχους πλάγια έξω από την περιοχή, η Τσουκαλά επιχειρεί σουτ από το ύψος του πέναλτι, λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της Υφαντή.

Στο 2ο ημίχρονο, η κούραση από τα λασπωμένο τερέν επέδρασε αρνητικά στην απόδοση των κοριτσιών του Νίκου Τσικρά, έδωσαν χώρους στις αντιπάλους που δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, κυρίως από στημένες φάσεις έξω από την περιοχή και από κόρνερ που πέρασαν όμως ανεκμετάλλευτες για τα κορίτσια του Λεοντικού.

Σημαντικότερες ευκαιρίες - από μια για την κάθε ομάδα - η φάση στο 67' δυνατό σουτ της Πετροπούλου μέσα από την περιοχή και η απόκρουση του αγώνα από την Β.Υφαντή σε κόρνερ, καθώς και η φάση στο 78' για τις Νηρηίδες, σέντρα από δεξιά της Μπούκη και για λίγο δεν προλαβαίνει η Κατσαούνου να σπρώξει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

ΛΕΟΝΤΙΚΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: (Ζυγούρης Αθ.) Χαιτίδου, Σαββοπούλου (60' Ζυγούρη), Ζήση, Καραμπίνα, Περγαντοπούλου (66' Δερμιτζάκη), Πετροπούλου, Τσουκαλά ( 77' Μαγγανιάρη), Ποντικοπούλου, Παπαιωάννου Μαντζακοπούλου, Κατσούλη

ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΦΘΙΑΣ: (Τσικράς Νικ.) Υφαντή Β., Οικονόμου, Καραντζίκου, Πανάκη, Τσούτσικα, Μαστρογιάννη, Μπούκη, Νέλλα, Κατσαούνου, Παπαγεωργίου (68' Υφαντή Ηλ.), Αναγνωστοπούλου (85' Γκαρέλη)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση