ΠΑΣ Λαμία: Και τώρα ο Ολυμπιακός

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 07:42 ΠΑΣ Λαμία: Και τώρα ο Ολυμπιακός

Για την 1η αγωνιστική της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας…

Το πρώτο του παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΔΑΚΛ, θα δώσει σήμερα Τετάρτη (6/2, 17:00) ο ΠΑΣ Λαμία, ως σύλλογος της Super League.

Το περσινό «εντός έδρας» για τους «κυανόλευκους» κόντρα στην ιστορική ομάδα του Πειραιά δόθηκε στο Περιστέρι και έτσι το συγκεκριμένο παιχνίδι που διεξάγεται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των «8» του Κυπέλλου αποκτά ξεχωριστή σημασία.

Χαρακτηριστική ήταν άλλωστε και η αντίδραση των Λαμιωτών που ακολουθούν χρόνια τον Ολυμπιακό και αποθέωσαν την αποστολή του Μάρτινς έξω από το ξενοδοχείο που κατέλυσε.

Για τους φιλάθλους που δεν έχουν προμηθευτεί ακόμη εισιτήρια θα διατίθενται και την ημέρα του αγώνα ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια στο ΔΑΚ Λαμίας από τις 11:00 και μέχρι την έναρξη του.

Η Γενική Είσοδος είναι στα 30€ για όλες τις κερκίδες του γηπέδου εκτός από τις 3 και 4 που είναι 50€. (Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας). Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας θα πρέπει να γνωρίζουν υποχρεωτικά τον ΑΜΚΑ τους.

Σημειώνουμε επίσης ότι «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύθηκε «η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Η αποστολή της Λαμίας

Για το σημαντικό αυτό αγώνα ο Μάκης Χάβος προπόνησε τους παίκτες του το πρωί της Τρίτης στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνετε και ο νεοαποκτηθείς Ασούμπρε.

Αναλυτικά: Σαράνοβ, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Σκόνδρας, Σκαρντοβέλι, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Πίτι, Μπερτόγλιο, Τόμας, Επστάιν, Μπουλούλης, Μπαράλες, Καραμάνος, Ασουμπρέ, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Κωστίκας.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Μανώλης Σκουλάς από την Ένωση Θεσσαλίας, με βοηθούς τους Ιορδάνη Απτόσογλου (Αθηνών) και Δαμιανό Ευθυμιάδη (Πιερίας). 4ος διαιτητής είναι ο Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας).

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της 6ης Φάσης (Φάση των «8») του Κυπέλλου Ελλάδας:

Τετάρτη 06/02

Λαμία – Ολυμπιακός (17:00)

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ (19:30)

Πέμπτη 07/02

Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης (17:00)

Ατρόμητος – ΑΕΚ (19:30)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση