Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία - Ολυμπιακός 3-3: Βροχή τα γκολ στο ΔΑΚΛ (Βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 18:52 ΠΑΣ Λαμία - Ολυμπιακός 3-3: Βροχή τα γκολ στο ΔΑΚΛ (Βίντεο)

Σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από συνεχή και κατά διαστήματα δυνατή βροχή, ΠΑΣ Λαμία και Ολυμπιακός αποζημίωσαν τους ηρωικούς φιλάθλους τους με το «χορταστικό» 3-3.

Δείτε τα γκολ του παιχνιδιού που ήταν για την 1η αγωνιστική της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως τα ανάρτησε το sport24.

To 1-0

To 1-1

To 2-1

To 2-2

To 2-3

To 3-3

Η ανάλυση του παιχνιδιού από το LamiaOle

 Μια Λαμία... φοβερή και τρομερή, κοίταξε στα μάτια και τρόμαξε τον Ολυμπιακό, μένοντας άδικα στο 3-3 με τους «ερυθρόλευκους» στο ΔΑΚ.

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεση τους, οι «κυανόλευκοι» θα μπορούσαν να έχουν πάρει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου απόψε. Ωστόσο, η απίθανη απόφαση του κ. Σκουλά και του βοηθού του να... κλείσουν τα μάτια στο ξεκίνημα της επανάληψης, επέτρεψαν στους Πειραιώτες να ξανά μπουν στο ματς, με γκολ που ποτέ δεν έπρεπε να μετρήσει.

Ακόμα κι έτσι -και παρότι οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή στη συνέχεια- ο κορυφαίος Τσούκαλος βρήκε και δεύτερο προσωπικό γκολ και κράτησε τουλάχιστον το 3-3.

Πλέον, η ρεβάνς στο Φάληρο θα διεξαχθεί το τελευταίο τριήμερο του Φεβρουαρίου. Τότε θα ξεκαθαρίσει και πια ομάδα θα πάρει την πρόκριση στους «4» του θεσμού.

Όπως το ήθελε...

Η Λαμία μπήκε στο παιχνίδι με χαμένη ευκαιρία. Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα και μετά από γέμισμα από τα δεξιά, ο Καρυπίδης βρέθηκε στη καρδιά της περιοχής και προ του Χουτεσιώτη με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Κι αφού δεν μπήκε εκεί το γκολ, στο 9' η ομάδα μας άνοιξε το σκορ. Ο Τσούκαλος έκανε ένα αδύναμο συρτό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του Χουτεσιώτη, για να καταλήξει στα δίχτυα του μέσα σε πανδαιμόνιο.

Το ΔΑΚ πήρε... φωτιά, ωστόσο πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε. Ο Σολδάνο στο 12' έκανε σέντρα από αριστερά, η μπάλα κατέληξε στον Ζιλ Ντίας, που κοντρόλαρε και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Σολδάνο. Τα δύο γρήγορα γκολ έδωσαν τρελό ρυθμό στο ματς, γεγονός στο οποίο βοηθούσε και η βροχή. Μια κεφαλιά του Σολδάνο τέσσερα λεπτά αργότερα, μετά από κόρνερ του Τσιμίκας, έφυγε έξω, ενώ στο 20' ο ίδιος παίκτης γέμισε από αριστερά για τον Χασάν όμως ο Αιγύπτιος έκανε μια στραβοκλωτσιά και η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 23' και σε εκτέλεση φάουλ του Ανδρούτσου με γέμισμα, ο Σολδάνο με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα έξω, ενώ στο 26ο λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ, με τον Ντίας να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ με τον Σαράνοβ. Όμως ο Σέρβος απέκρουσε το πλασέ του. Η απάντηση των «κυανολεύκων» ήταν άμεση και στο 28' μετά από κακή απομάκρυνση του Μεριά, η μπάλα στρώθηκε στον Τσούκαλο που σούταρε, αλλά έφυγε ελάχιστα άουτ. Νέο τετ-α-τετ του Μασούρα αυτή τη φορά στο 29' -από κεφαλιά πάσα του Σολδάνο- με τον Σαράνοβ να λέει και πάλι «όχι».

Εν τέλει στο 31' ο ΠΑΣ Λαμία βρήκε και δεύτερο γκολ. Ο Πίτι σέντραρε από αριστερά και ο Μπουχαλάκης στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Η ομάδα μας είχε πλέον το 2-1 και δεν είχε κανένα λόγο να τρέξει. Προσπάθησε να ρίξει το τέμπο στα τελευταία λεπτά και το κατάφερε. Ένα μακρινό σουτ του Μασούρα στο 41' δεν ανησύχησε και το 2-1 έμεινε στην ανάπαυλα.

Λαμία... κόντρα σε όλους και όλα!

Ο Ολυμπιακός ήταν αναγκασμένος να τρέξει στην επανάληψη. Βρήκε άμεσα το γκολ με γκολ που κακώς μέτρησε! Συγκεκριμένα, στο 50' ο Μασούρας έκανε γύρισμα από αριστερά στον Σολδάνο και αυτός έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά. Πριν ωστόσο ο Έλληνας εξτρέμ κάνει το γύρισμα, η μπάλα είχε περάσει ξεκάθαρα εκτός αγωνιστικού χώρου, με τον κ. Σκουλά και τον βοηθό του να κλείνουν τα μάτια.

Σε κάθε περίπτωση, το γκολ έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας ο Ντίας σούταρε από τη δεξιά πλευρά της μεγάλης περιοχής, όμως ο Σαράνοβ εκτινάχθηκε και μάζεψε, για να έρθει η ανατροπή ένα λεπτό αργότερα. Ο Σολδάνο με νέα κεφαλιά - πάσα, τροφοδότησε αυτή τη φορά τον Χασάν στην περιοχή, που με κοντινό πλασέ έκανε το 3-2.

Ακόμα κι έτσι, η Λαμία βρήκε και τρίτο γκολ και μάλιτα άμεσα. Στο 62' με εξαιρετικό γυριστό σουτ, ο Τσούαλος έστειλε και πάλι τη μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού για το 3-3. Και πάλι φωτιά στο ΔΑΚ και πάλι οι «κυανόλευκοι» πήραν την ψυχολογία. Μάλιστα, στον χρόνο που απέμεινε έδειξαν να ψάχνουν περισσότερο το τέταρτο γκολ. Στο 67' ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Πίτι από τα δεξιά, ανάγκασε τον αντίπαλο πορτιέρε να πέσει με δυσκολία στη γωνία του και να διώξει, ενώ στο 70' ούτε ο Τσούκαλος κατάφερε να τον νικήσει με ένα γυριστό σουτ.

Ο ρυθμός έπεσε από εκεί και πέρα. Στο 87' ένα καλό σουτ του Πίτι από τη αριστερή γωνία της περιοχής, κατέληξε στα χέρια του Χουτεσιώτη, ενώ ο Μπουλούλης ήταν άστοχος από καλή θέση ένα λεπτό αργότερα. Στο 91' η ομάδα μας σπατάλησε μία ακόμα ευκαιρία να σκοράρει, όταν Ασούμπρε και Βάντερσον δεν συνεννοήθηκαν προ της τελικής γραμμής από αριστερά και επέτρεψαν στον Χουτεσιώτη να μαζέψει. Στο 94' ο Γκερέρο σούταρε έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να βρίσκει σε παίκτη της Λαμίας και να φεύγει ελάχιστα κόρνερ.

Τίποτα δεν άλλαξε όμως μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, με το 3-3 να παραμένει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Καρυπίδης, Πλιάτσικας, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Βάντερσον, Μπουλούλης, Πίτι, Τομάς (67' Μπερτόγλιο), Ασούμπρε, Τσούκαλος (72' Καραμάνος)

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκας, Ντίας (73' Κούτρης), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Σολδάνο (90' Βοΐλης), Χασάν (65' Γκερέρο)

 

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Λαμίας.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του παιχνιδιού: