Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Διπλό» του Ολυμπιακού Βόλου στη Στυλίδα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 17:56 «Διπλό» του Ολυμπιακού Βόλου στη Στυλίδα

Την εντός έδρας ήττα με σκορ 2-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου, γνώρισε το μεσημέρι της Κυριακής η Στυλίδα.

Κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, οι Φθιώτες προσπάθησαν να δείξουν όσο πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο μπορούσαν. Η διαφορά ποιότητας ωστόσο ήταν ξεκάθαρη και δίκαια γνώρισαν την ήττα. Με δέκα ολοκλήρωσαν το ματς οι γηπεδούχοι.

Αρκετοί οι φίλοι των φιλοξενούμενων που βρέθηκαν στην κερκίδα και έδωσαν το δικό τους χρώμα στο ματς. Η Στυλίδα με τη σειρά της, εξακολουθεί να δίνει μάχη για την παραμονή της στη Γ' Εθνική.

Πιο ποιοτικός ο Ολυμπιακός Βόλου και φρόντισε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα να πάρει τα ηνία του. Ένα σουτ του Παπαϊωάννου στο 4' έφυγε άουτ, για να ανοίξουν το σκορ οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 15', όταν ο κάθετη μπαλιά του Σερτζίνιο, ο Ζγκούρι έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα. Το 1-0 έδινε στους Θεσσαλούς αυτό που ήθελαν επομένως δεν είχαν κανένα λόγο να τρέξουν.

Η Στυλίδα σπατάλησε την καλύτερη ευκαιρία της στο πρώτο μέρος, όταν ο Μανιάς στο 20' εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ και ο Γιακουμής αναγκάστηκε να διώξει σε κόρνερ. Δέκα λεπτά αργότερα ωστόσο, ήρθε και το 2-0, με τον Μάντζιο να ευστοχεί από τη βούλα του πέναλτι. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, αφού δεν συνέβη κάτι άλλο το αξιοσημείωτο μέχρι την ανάπαυλα.

Το τέμπο στην επανάληψη ήταν ακόμα πιο αργό. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του ματς, χωρίς όμως να κάνει πολλές φάσεις. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας στο ματς, ο Μήτσος απέκρουσε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λώττα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ριζογιάννης από μακριά επιχείρησε ένα σουτ, η μπάλα όμως έφυγε έξω. Οι Βολιώτες βρήκαν και τρίτο γκολ στο 71ο λεπτό με τον Ναζίμ, το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε αφού ήταν εκτεθειμένος σε θέση οφσάιντ.

Στο 87' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγο της αποβολής του Μάγιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Δεν άλλαξε πάντως τίποτα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΣΤΥΛΙΔΑ (Κώστας Αλεξίου): Μήτσου, Kolndreu, Καββαδίας (34' Καμίδης), Τέγος, Μάγιος, Κουφιώτης, Καραμπότσης (66' Μαντές), Λιανός, Barbosa, Μανιάς (83' Τσόντζορας), Akassou

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Νικολακάκης (61' Σκοπελίτης), Μπουτζίκος, Παπαϊωάννου, Οικονομόπουλος (74' Ρόκας), Ναζίμ, Ριζόγιαννης, Σερτζίνιο, Μάντζιος, Λώττας (78' Σαχινίδης), Ζγκούρη (65' Κόλα)

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Στυλίδας.

Πηγή: LamiaOle.gr

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής:

Απόλλων Μακρυχωρίου - A.O. Σελλάνων 1-0

Γ.Σ. Αλμυρού - Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-1

Νίκη Βόλου - Αστέρας Ιτέας 1-0

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Μετέωρα 3-3

Στυλίδα - Ολυμπιακός Βόλου 0-2 (0-2 ημ.)

Φωκικός - Πιερικός 2-3

Θησέας Αγριάς - Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0 α.α.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

A.O. Σελλάνων - Οικονόμος Τσαριτσάνης

Αστέρας Ιτέας - Απόλλων Μακρυχωρίου

Μετέωρα - Γ.Σ. Αλμυρού

Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη Βόλου

Πιερικός - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Αναγέννηση Καρδίτσας - Στυλίδα 0-3 α.α.

Θησέας Αγριάς - Φωκικός