ΟΦΗ-ΠΑΣ Λαμία: Με απουσίες και οι δύο ψάχνουν τη νίκη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 16:15 ΟΦΗ-ΠΑΣ Λαμία: Με απουσίες και οι δύο ψάχνουν τη νίκη

Με όπλο τη παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία 24 χρόνια στην Κρήτη, ο ΠΑΣ Λαμία φιλοξενείται σήμερα στις 19:30 από τον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου με τις γνωστές απουσίες των Μπαράλες και Βάντερσον που είναι τιμωρημένοι, αλλά με Πϊτι και Μπλάζιτς στην αποστολή, καλείται να διατηρήσει το αήττητο που θα της επιτρέψει να παραμείνει πάνω από τη ζώνη και γιατί όχι να αγγίξει την 9η θέση!

Αναλυτικά η αποστολή: Σαράνοβ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Πίτι, Μπερτόγλιο, Τομάς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ασούμπρε, Ρόμανιτς και Τσούκαλος.

Με απουσίες θα παραταχθεί και η ομάδα του Χάιμε Βέρα κόντρα στη Λαμία, καθώς απουσιάζουν οι τραυματίες Γιαννούλης, Ποτουρίδης, Οικονόμου, Βουό, Δερμιτζάκης και Παπαστεριανός. Τιμωρημένος είναι ο Νάστος, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής είναι ο Γιακουμάκης, η συμμετοχή του οποίου θα εξαρτηθεί πριν το παιχνίδι.

Η 20άδα που επέλεξε ο Χάιμε Βέρα αποτελείται από τους: Στρέζο, Σωτηρίου, Μπράουν, Μπολάκη, Αργυρόπουλο, Κοροβέση, Δεληγιαννίδη, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Μεγιάδο, Κυριακίδη, Νέιρα, Ναμπί, Σακόρ, Φερέιρα, Κουτσιανικούλη, Ντίνα, Βαζ, Γιακουμάκη και Πέρσον.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση