ΠΑΣ Λαμία: Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο ΔΑΚ με Λάρισα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 13:05 ΠΑΣ Λαμία: Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο ΔΑΚ με Λάρισα

«Ωκεανίδος» επιτρέποντος…

Παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σήμερα (24/2, 19:00) στο ΔΑΚ, με τον ΠΑΣ Λαμία να φιλοξενεί την ΑΕΛ στο περιθώριο της 22ης αγωνιστικής.

Μετά το διπλό στην έδρα του ΟΦΗ, η ομάδα μας επιστρέφει στο... σπίτι της για ένα ματς γεμάτο ιδιαιτερότητες και στόχο μία ακόμα νίκη, που θα την εδραιώσει στις θέσεις της παραμονής. Εξάλλου, ακολουθούν δύο ακόμα «τελικοί» με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα. Ματς που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τη «μάχη» της παραμονής.

Βέβαια, στο μυαλό όλων τις τελευταίες ώρες υπάρχει και το ενδεχόμενο το παιχνίδι εν τέλει να μην διεξαχθεί εξαιτίας των πολύ άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν τα τελευταία 24ωρα.

Η αποστολή της Λαμίας

Πάει με μια πολύ σημαντική απουσία στο σημερινό ματς η Λαμία. Αυτό καθώς, μπορεί ο Μπαράλες να εξέτισε την ποινή του λόγω καρτών, ωστόσο εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί.

Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Βάντερσον από την τιμωρία του και μάλιστα αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού. Για λόγους τακτικής στον αντίποδα, εκτός έμειναν ο Ρόμανιτς, ο Μπουλούλης, ο Αναστασιάδης και ο Καραγκούνης.

Αναλυτικά η αποστολή: Σαράνοβ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Πίτι, Μπερτόγλιο, Τομάς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Καραμάνος, Ασούμπρε και Τσούκαλος.

Πηγή: lamiaole.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση