ΠΑΣ Λαμία: Ας περιμένουν οι χοροί – Αποστολή Λεβαδειακός

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Μαρτίου 2019 10:39 ΠΑΣ Λαμία: Ας περιμένουν οι χοροί – Αποστολή Λεβαδειακός

Το ξέρω, ότι στις παρέες αυτός που έμενε χωρίς ποτό, αυτός που μας τραβούσε από το ποτό, όταν ξημέρωνε και μας μοίραζε στα σπίτια, ήταν ο σπαστικός, ο ξενέρωτος, αυτός που έβαζε φρένο στην απόλυτη διασκέδαση.

Κάπως έτσι θα λειτουργήσω κι εγώ κόβοντας το ντελίριο ενθουσιασμού που έφερε δικαιολογημένα η πολύ μεγάλη νίκη – πρόκριση της επί του Ολυμπιακού.

Δεν γίναμε ξαφνικά υπερ-ομάδα, ούτε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό. Επιβεβαιώσαμε για μία ακόμη φορά ότι είμαστε ένα σύνολο που αξίζει να βρίσκεται στη Super League, ικανή να χτυπήσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ως εκεί για την ώρα. Ο τελικός και το ίδιο το Κύπελλο με την Ευρώπη μπορεί να περιμένουν. Και αυτό γιατί πριν υπάρχουν δύο άλλοι τελικοί: Με Λεβαδειακό (3/3, 17:15’) και ΠΑΣ Γιάννινα (10/3, 19:00’).

Η ομάδα του Μάκη Χάβου, καλείται να διαχειριστεί τον εύλογο ενθουσιασμό και με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών της να πιστοποιήσει ότι μπορεί να πάρει ότι αποτέλεσμα θέλει σε οποιαδήποτε έδρα και με οποιονδήποτε αντίπαλο. Τουλάχιστον προσπαθεί για το καλύτερο, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι σε ένα ομαδικό άθλημα σαν το ποδόσφαιρο υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα.

Με τη δύναμη των φίλων της που οφείλουν να γεμίζουν το ΔΑΚΛ ως το τέλος της περιόδου, έχουμε τον πρώτο λόγο να πανηγυρίσουμε πολλές ακόμη επιτυχίες…

Ας περιμένουν λοιπόν οι χοροί και στο τέλος χορεύει καλύτερα, όποιος χορεύει τελευταίος!...

Κυριάκος Καραγιάννης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση