ΠΑΣ Λαμία: Αυτοί ταξίδεψαν για Λιβαδειά

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Μαρτίου 2019 13:08 ΠΑΣ Λαμία: Αυτοί ταξίδεψαν για Λιβαδειά

Με όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους ο ΠΑΣ Λαμία αναχώρησε για Λιβαδειά, όπου το απόγευμα της Κυριακής (3/3 17:15’) θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό.

Μοναδικές απουσίες, ο Ελίν Δημούτσος που θα εκτίσει με Λιβαδειά και Αστέρα Τρίπολης (25η) την ποινή λόγω καρτών και ο Ασούμπρε πιθανότατα για λόγους ξεκούρασης.

Κατά τα άλλα θέση στην 11αδα, διεκδικούν τόσο ο Σαράνοφ όσο και ο Μελίσσας, ο Μπαράλες που επιστρέφει μετά από τον τραυματισμό του και οι Πίτι – Μπερτόγλιο που προφυλάχθηκαν στο κύπελλο. Επίσης στην αποστολή επιστρέφει ο Σάκης Καραγκούνης, ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πολλά στη Λαμία αν μπορέσει και παίξει 100% υγιής.

Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε μετά την τελευταία προπόνηση ο Μάκης Χάβος:

Saranov, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Adejo, Καρυπίδης, Bejarano, Σκόνδρας, Scardovelli, Mark Asigba, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Piti, Bertoglio, Tomas, Epstein, Blažić, Μπουλούλης, Barrales, Καραμάνος, Τσούκαλος.

Στον αντίποδα ως αγώνα ζωής ή θανάτου χαρακτηρίζεται για τον Λεβαδειακό, αυτός με την Λαμία. Θέλουν τη νίκη, πριν τα εκτός έδρας ταξίδια τους σε Λάρισα και Ηράκλειο όπου και πάλι αντιμετωπίζουν ομάδες που ψάχνουν βαθμούς για την παραμονή.

Για το Κυριακάτικο ματς δε θα δοθούν εισιτήρια σε φίλους της Λαμίας μετά από τη γενική απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησής τους. Η διάθεση των εισιτηρίων, θα γίνει αποκλειστικά με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας Νομού Βοιωτίας και του ΑΜΚΑ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση