Ευρωπαϊκή διάκριση για την Λαμιώτισσα Μαρκέλλα Μπακογεώργου - Ασημένιο μετάλλιο στις νεανίδες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 12:30 Ευρωπαϊκή διάκριση για την Λαμιώτισσα Μαρκέλλα Μπακογεώργου - Ασημένιο μετάλλιο στις νεανίδες

Με απόλυτη επιτυχία τελείωσε το 7ο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Τάε Κβον Ντο Συλλόγων το οποίο έγινε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Στην  όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης  που φιλοξένησε από την Τετάρτη 27/2/19 έως 3-3-2019 αθλητές υψηλού επίπεδου από 39 χώρες και πάνω από 350 σωματεία από όλη την Ευρώπη και ειδικότερα 1923 συμμετέχοντες.

Η αθλήτρια του Α.Σ. Τάε Κβον Ντο Νέας Άμπλιανης Λαμίας Μαρκέλλα Μπακογεώργου κατάφερε να κατακτήσει την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία +68 κιλών νεανίδων. Η Μαρκέλλα Μπακογεώργου κατάφερε να αποκλείσει  αθλήτριες  από την Ρωσία και την Κροατία φημισμένες χώρες για το υψηλό επίπεδο αγωνιστικού Τάε Κβον Ντο που έχουν  και να φτάσει  στον τελικό. Η επιτυχία αυτή έρχεται σε συνδυασμό και με την συμμετοχή της στην εθνική ομάδα Τάε Κβον Ντο  όπου θα συμμετάσχει  στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τάε Κβον Ντο εθνικών ομάδων  εφήβων - νεανίδων  που θα γίνει  στην Ισπανία  στο τέλος του καλοκαιριού του 2019.      

Το Δ.Σ ευχαριστεί τον προπονητή του συλλόγου μας Δημήτριο Μπακογεώργο και όλους  τους συναθλητές της  για την μεγάλη βοήθεια  και την συμπαράσταση τους σε αυτή την μεγάλη επιτυχία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση