Εκτύπωση αυτής της σελίδας

1ος στο Πανελλήνιο Κύπελλο kick boxing ο 11χρονος Λαμιώτης Σολομών Ταλτάλογλου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 11:04 1ος στο Πανελλήνιο Κύπελλο kick boxing ο 11χρονος Λαμιώτης Σολομών Ταλτάλογλου

Με την πρώτη θέση στην κατηγορία τον -47 κιλών στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ακρόπολις kick boxing  που διεξήχθη 30 με 31 Μαρτίου Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθληµάτων Πάλης στα Άνω Λιόσια, επέστρεψε ο 11χρονος αθλητής του Παναγιώτη Σταμέλου, Σολομών Ταλτάλογλου.

Πρόκειται για ένα ταλέντο των πολεμικών τεχνών, μαθητής μόλις της Ε’ τάξης του Δημοτικού, που κάνει πρωταθλητισμό από πολύ μικρός αρχικά στο taekwondo και τώρα και στο kick boxing.

Το 2015 σε ηλικία 7 ετών, είχε βγει 3ος σε διεθνές τουρνουά στην Βουλγαρία! Ακολούθησαν κι άλλες διακρίσεις σε τουρνουά τις ηλικίας του με πιο πρόσφατες  φέτος όταν δύο φορές πήρε την πρώτη θέση σε τουρνουά τις ΕΤΑΝΕ στην Αθήνα που λέγεται Kim&Liu και το τελευταίο Σαββατοκύριακο με την 1η θέση στο πανελλήνιο κύπελλο Ακρόπολις.

Οι γονείς του που υποστηρίζουν την αγάπη του για τα δυναμικά αθλήματα των καμαρώνουν καθώς εκτός από καλός αθλητής, είναι και πολύ καλός στα μαθήματά του, παρακολουθώντας επίσης Αγγλικά, ενώ προπονείται σε καθημερινή βάση ακόμη και τα Σάββατα!