ΠΑΣ Λαμία: Αποστολή ΑΕΚ!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 10:27 ΠΑΣ Λαμία: Αποστολή ΑΕΚ!

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Λαμίας για το ιστορικό παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (3/4, 21.30’) για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Έχοντας αποκλείσει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και έχοντας δείξει τα δόντια της στους «κιτρινόμαυρους» στην πρώτη φάση της διοργάνωσης, πλέον δε λογίζεται ως ομάδα δεύτερης κατηγορίας και είναι βέβαιο ότι η αποστολή της έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας.

Δεν είναι τυχαίο ότι στις δηλώσεις τους οι περσινοί πρωταθλητές (και φιναλίστ της διοργάνωσης) λογαριάζουν το ματς ως τελικό και δεν αφήνουν περιθώρια για λάθη και δικαιολογίες και ζητούν σκορ πρόκρισης.

Απέναντι σε αυτή την ΑΕΚ ο Μάκης Χάβος έχει ετοιμοπόλεμη όλη την ομάδα. Από το ματς με τον Πανιώνιο, όπου η ομάδα πέτυχε ουσιαστικά τη σωτηρία της φθάνοντας και σε ρεκόρ πόντων, μόνο ο Σκόνδρας αποκόμισε ένα διάστρεμμα στην ποδοκνημική και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί στην σημερινή προπόνηση.

Στο αχανές ΟΑΚΑ οι «κυανόλευκοι» θα έχουν επίσης και τους φίλους τους, καθώς παραχωρήθηκε μετά από αίτημα της ΠΑΕ η Θύρα 21. Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 15€.

Σημειώνουμε ότι ενδεικτικό το πώς αντιμετωπίζουν οι «κιτρινόμαυροι» το ματς με τη Λαμία, ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ ανακοίνωσαν κοινό εισιτήριο για τον αγώνα μπάσκετ, με την Μπάμπεργκ που προηγείται χρονικά (19:30’) και αυτό του ποδοσφαίρου. Σε αυτά τα αδύο παιχνίδια η ΑΕΚ παίζει αντίστοιχα την πρόκριση στο Final Four του Basketball Champions League και το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση