ΠΑΣ Λαμία: Ραντεβού με την ιστορία απόψε στο ΟΑΚΑ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 09:00 ΠΑΣ Λαμία: Ραντεβού με την ιστορία απόψε στο ΟΑΚΑ

Στις 9:30' απόψε ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου του ΠΑΣ Λαμία με την ΑΕΚ.

Με τη χθεσινή μεσημεριανή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον πρώτο ημιτελικό αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί σήμερα στο ΟΑΚΑ (3/4, 21:30’).

Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις για το διάστρεμμα που υπέστη στο ματς με τον Πανιώνιο, ο Σκόνδρας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που αναχώρησε λίγες ώρες αργότερα για Αθήνα.

Ο Μάκης Χάβος πήρε συγκεκριμένα μαζί του τους ποδοσφαιριστές:

Μελίσσα, Κατσίκα, Αντέτζο, Καρυπίδη, Μπεχαράνο, Σκόνδρα, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Πλιάτσικα, Πίτι, Μπερτόγλιο, Τομάς, Δημούτσο, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπουλούλη, Μπαράλες, Καραμάνο, Ασούμπρε, Τσούκαλο και Κωστίκα.

Δεν ξέρουμε τι έχει στο μυαλό του ο Μακεδόνας τεχνικός και άφησε εκτός αποστολής τον Βασιλαντωνόπουλο και τον ήρωα του Καραϊσκάκη, Σαράνοφ, όλοι οι παίκτες πάντως έχουν αποδείξει στα δύσκολα και στα εύκολα ότι είναι πολύτιμες μονάδες και έχουν βάλει το δικό τους λιθαράκι στο κτίσιμο αυτής της ομάδας που έχει ακουμπήσει την 6αδα στο πρωτάθλημα και έφθασε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου, έχοντας αποκλείσει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Στον αντίποδα οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν το ματς σαν τελικό και δε θέλουν να αφήσουν κανέναν περιθώριο λάθους. Θέλουν αν είναι δυνατόν να καθαρίσουν από το πρώτο παιχνίδι την υπόθεση πρόκρισης. Γνωρίζουν τα παθήματα των άλλων μεγάλων του λεκανοπεδίου όπως επίσης ότι δεν τους έμεινε κι άλλος στόχος να κυνηγήσουν φέτος.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει μαζί του τους τραυματίες Τσιγκρίνσκι και Μπακασέτα, ενώ εκτός έμεινε για λόγους τακτικής ο Γαλανόπουλος.

Η αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Χουλτ, Σβάρνας, Μπούσης, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Μπότος, Γιούσης, Άλεφ, Λιβάια, Πόνσε, Μπογέ

Σημειώνουμε τέλος ότι στο ΟΑΚΑ η Λαμία θα έχει μαζί και τους φίλους της, καθώς παραχωρήθηκε μετά από αίτημα της ΠΑΕ η Θύρα 21. Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 15€.

Διαιτητής είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και Βοηθοί οι, Κωνσταντίνος Νικολαϊδης (Μακεδονίας) και Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας).

Νωρίτερα στις 19:30’ στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο άλλο παιχνίδι για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης)

Βοηθοί: Χρήστος Τζιώτζιος (Θράκης), Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση