Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για πρόεδρος της Super League ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 15:30 Για πρόεδρος της Super League ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου κατεβαίνει για πρόεδρος στη Super League. Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας θεωρείται πρόσωπο κοινής αποδοχής και αυτή τη στιγμή κρίνεται ως η επικρατέστερη λύση.

Οι ζυμώσεις για τον προεδρικό θώκο στη Super League συνεχίζονται. Την Τρίτη (16/4) έχει προγραμματιστεί διοικητικό συμβούλιο -και- για την ανάδειξη προέδρου και η λύση που -αυτή τη στιγμή- έχει προκριθεί για τη θέση, είναι εκείνη του ιδιοκτήτη της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως υποψήφιος για τη θέση ήταν ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, αλλά στη... μέση μπήκε και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έριξε στο τραπέζι το όνομα του διευθύνοντα συμβούλου του, Μάκη Γκαγκάτση όπως αναφέρει το sport24.gr.

Για τον προεδρικό θώκο είχε ακουστεί και το όνομα της α' αντιπροέδρου και αναπληρώτριας διευθύνουσας συμβούλου της ΠΑΕ Ατρόμητος, Κάτιας Κοξένογλου, εντούτοις κανένα απ' αυτά τα σενάρια δεν προχωράει.

Όπως όλα δείχνουν, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, που κρίνεται πρόσωπο κοινής αποδοχής από τις υπόλοιπές ΠΑΕ-μέλη του συνεταιρισμού, εμφανίζεται αυτή τη στιγμή ως η επικρατέστερη λύση, για να διαδεχτεί τον Ευάγγελο Μπαταγιάννη.