Τέλος ο Χάβος από τον ΠΑΣ Λαμία;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Απριλίου 2019 16:00 Τέλος ο Χάβος από τον ΠΑΣ Λαμία;

Η αντίστροφη μέτρηση για τον προπονητή της Λαμίας έχει ήδη ξεκινήσει - Η κακή εμφάνιση της ομάδας στο ιστορικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο κύπελλο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για το μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου…

Το κλίμα στην ομάδα των «κυανόλευκων» είναι πολύ βαρύ πλέον για τον Μακεδόνα τεχνικό, που όπως όλα δείχνουν μετράει μέρες στην πόλη της Λαμίας.

Το προηγούμενο 48ωρο υπήρξε διαρροή για φραστικό επεισόδιο του μεγαλομετόχου του ΠΑΣ Λαμία Πανουργιά Παπαϊωάννου με τον Μάκη Χάβο, αλλά και με τον βοηθό του, Κώστα Νικολαΐδη. Ανεξάρτητα αν δεν επιβεβαιώνεται ως γεγονός και μόνο η φημολογία φανέρωσε ένα βαρύ κλίμα, που προέκυψε μετά την εκκίνηση των συζητήσεων για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Μετά το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ και το βαρύ 0-4, είναι έντονη η δυσαρέσκεια της διοίκησης από τη μη ανταγωνιστική εικόνα που έδειξε η ομάδα στο πιο σημαντικό παιχνίδι της μέχρι τώρα ιστορίας της.

Σίγουρα κανείς δεν περίμενε ότι η Λαμία θα έμπαινε στο γήπεδο για να ρίξει τρία γκολ στην ΑΕΚ μέσα σε 90 λεπτά, από την άλλη όμως δεν περίμενε ότι σε 45' λεπτά θα είχε δεχτεί δύο γκολ και η αντίπαλος θα μετρούσε ακόμη τρεις κλασικές ευκαιρίες…  περπατώντας!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Πανουργιάς Παπαιωάνου είναι εξοργισμένος με τον Μάκη Χάβο και με τον βοηθό του Κώστα Νικολαΐδη. Αντίθετα φέρεται να εκφράζεται με καλά λόγια για τον πρώτο βοηθό προπονητή, Μπάμπη Μιχαηλίδη.

Έτσι λοιπόν στη Ριζούπολη το ερχόμενο Σάββατο 4 Μαΐου (19:00’) στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται ούτε ο Μάκης Χάβος, ούτε ο βοηθός του Κώστας Νικολαΐδης, αφού η συνεργασία τους με τους «κυανόλευκους» φαίνεται πως έχει τελειώσει!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση