Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σύλλογος Τραχίνα: Ευχαριστήριο προς το Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαΐου 2019 20:39 Σύλλογος Τραχίνα: Ευχαριστήριο προς το Νοσοκομείο Λαμίας

Μετά το Τμήμα Φυσικοθεραπείας που προσφέρει τις υπηρεσίες του ξανά στον αγώνα «Ανόπαια Ατραπός», ο Σύλλογος Δρομέων «Τραχίνα» ευχαριστεί και το Νοσοκομείο Λαμίας για την παραχώρηση ιατρικού εξοπλισμού που θα χρησιμοποιηθεί στην αποκατάσταση των συμμετεχόντων αθλητών.

Διαβάστε το ευχαριστήριο του Συλλόγου:

«Ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στο Δ.Σ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, για την υποστήριξη του 10ου Επετειακού Αγώνα «Ανοπαία Ατραπός», με την έγκριση παραχώρησης ιατρικού εξοπλισμού.

Ο συγκεκριμένος ιατρικός εξοπλισμός θα χρησιμοποιηθεί από το προσωπικό του Ερευνητικού Εργαστηρίου Κλινικής Φυσιολογίας της Άσκησης και Αποκατάστασης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, υπό την καθοδήγηση έγκριτων επιστημόνων, προκειμένου να παρασχεθούν υπηρεσίες αποκατάστασης στους συμμετέχοντες αθλητές με ταυτόχρονη πρακτική εξάσκηση των φοιτητών του Εργαστηρίου.

Η συνδρομή του κορυφαίου νοσηλευτικού ιδρύματος της περιοχής αποτελεί για τον Σύλλογο «Τραχίνα» ιδιαίτερη τιμή, αφού με αυτό τον τρόπο η προσπάθειά του επιβραβεύεται με την αναγνώριση ενός εκ των κορυφαίων φορέων.

Επιπλέον η συνέργεια που θα επιτευχθεί με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, αποδεικνύει περίτρανα ότι η επιτυχία κρύβεται στην κοινή προσπάθεια και την συμπόρευση για την επίτευξη του κοινού στόχου της ανάδειξης της αθλητικής παιδείας και τεχνογνωσίας που διαθέτει η πόλη μας.»