Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 13ο Hercules Mountain Marathon

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Ιουνίου 2019 09:04 Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 13ο Hercules Mountain Marathon

O Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης «Ηρακλής» (HerculesMountainMarathon), ένας από τους πρώτους Μαραθώνιους βουνού στην Ελλάδα, με σταθερά ανοδική πορεία, φέτος διοργανώνεται για 13η συνεχή χρονιά.

Στόχος της διοργάνωσης παραμένει πάντα η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους αθλητές, που τιμούν με την παρουσία τους το πανέμορφο βουνό της Οίτης!

Για τη 13η διοργάνωση οι εγγραφές άνοιξαν την Τρίτη 28 Μαΐου 2019, στη σελίδα της διοργάνωσης:  http://herculesmarathon.gr/  . Εκεί εκτός από την εγγραφή σας, μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις διαδρομές, το πρόγραμμα κλπ.

Στο Μαραθώνιο όσοι τρέξουν τους περιμένει και ένα εξαιρετικό δώρο: Ένα αγωνιστικό σακίδιο-γιλέκο από την Dynafit. Ένα υπέρ-ελαφρύ σακίδιο βουνού με όλες τις απαραίτητες θήκες για φλασκιά, τζελ κτλ που θα τους συντροφεύει στις ορεινές τους εξορμήσεις.

Ένας αγώνας “valueformoney” όπου με μόνο €30 οι δρομείς έχουν πλούσιες παροχές:

  • Dynafit σακίδιο-γιλέκο Vertical 4L
  • Δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία από Αθήνα & Θεσσαλονίκη
  • Τροφοδοσία σε 10 σταθμούς
  • PastaParty
  • Αποκατάσταση μετά τον αγώνα

Στο βουνό των λουλουδιών και του Ηρακλή, την Οίτη, εκτός του Μαραθωνίου, διεξάγονται για 8η συνεχόμενη χρονιά και οι μικρότερες διαδρομές: Ο Ημιμαραθώνιος «Ελλέβορος» (HelleborusHalfMarathon) 16,2χλμ. καθώς και ένας αγώνας για αρχάριους με την ονομασία «Μονοπάτι Φαρμακίδων» (FarmakidesTrail) 6,5χλμ.

Επίσης για τα παιδιά των τάξεων του δημοτικού διεξάγεται αγώνας 1000μ. με την ονομασία «Λαγοπόδαρος» την παραμονή των αγώνων στο πάρκο των Λουτρών Υπάτης.

Προσκαλούμε όλους τους δρομείς ορεινού τρεξίματος να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις και να απολαύσουν τα μονοπάτια της Οίτης!

Ραντεβού στις 14 & 15 του Σεπτέμβρη στην Υπάτη Φθιώτιδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση