9o Ράλλυ Σπριντ Μπράλου - Με 31 εκκινούντες!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 12:37 9o Ράλλυ Σπριντ Μπράλου - Με 31 εκκινούντες!

Με την διαδικασία του Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου άρχισε το πρόγραμμα του αγώνα στον οποίο θα συμμετάσχουν 31 πληρώματα!

Οι πρώτοι αγωνιστικοί ήχοι από τους κινητήρες  έχουν ήδη ακουστεί ενόψει του 9ου Ράλλυ Σριντ Μπράλου το οποίο θα διεξαχθεί κατά την διάρκεια της ημέρας, από την διοργάνωση του Αθλητικού Σωματείου "Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας" και περιλαμβάνει δυο περάσματα της φημισμένης Ειδικής Διαδρομής "Μπράλος - Σκαμνός" μήκους 15,60 χιλιομέτρων.

Με τα περισσότερα αγωνιστικά αυτοκίνητα να περνούν τον προαιρετικό Τεχνικό και Διοικητικό Ελέγχο την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις “Group Karellis”, ξεκίνησε το πρόγραμμα του 9ου Ράλλυ Σπρίντ Μπράλου.

Στις 15 Ιουνίου μετά το πέρας της διαδικασίας του Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου, προέκυψε πως 31 πληρώματα θα εκκινήσουν τελικά, καθώς οι Νομικός Ιωάννης - Ραβάνης Ιωάννης (Skoda S 2000), Βαλαβάνης Ιωάννης - Καπάρας Σωτήριος (Honda Civic Type R EP3), Χρυσαφίδης ΠΑναγιώτης - Κούκας Σταύρος (Opel Ascona B 1900),  Χαλιβελάκης Νικόλαος - Τριανταφυλλίδης Παναγιώτης (Peugeot 206 XS), δεν θα λάβουν μέρος.

Υπενθυμίζεται πως το 9ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου προσμετρά στο Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Νοτίου Ελλάδος ως ο 2ος γύρος του συγκεκριμένου θεσμού. Το εγχείρημα στηρίζεται για ακόμη μία φορά από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδος, ενώ έχει την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Λαμιέων, που και φέτος είναι ο μεγάλος Οικοδεσπότης, καθώς ο αγώνας εξελίσσεται εξ ολοκλήρου στα όρια δικαιοδοσίας του.

Φυσικά η προσπάθεια της Α.Λ.Α.Λαμίας υποστηρίζεται και από το Επιμελητήριο Φθιώτιδος με μεγάλη θέρμη. Επιπρόσθετα το 9ο Ράλλυ Σπρίντ Μπράλου διεξάγεται χάρη στην πολύτιμη βοήθεια και έμπρακτη υπστήριξη των Τοπικών Κοινοτήτων Ηράκλειας,Ελευθεροχωρίου και Σκαμνού, μέσα στα διοικητικά όρια των οποίων βρίσκεται η Ειδική Διαδρομή του αγώνα, ενώ στην Ηράκλεια θα φιλοξενείται ο χώρος τoυ service park.

Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας και υποστηρικτές μας: “FORD-Ντουλάκης”, “Group Karellis”, “Γ. Ντελλής -Κερκίδες, Εξέδρες”, με τους :“Parking Πασιονίκος”, “ΙΟΛΗ”, “Tsakonitis Print”, “Time Out”, “Flame Stop” που βρίσκονται πάντα κοντά μας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση