36o AUTOVISION Ράλλυ Φθιώτιδος. Με 29 εκκινούντες!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 18:14 36o AUTOVISION Ράλλυ Φθιώτιδος. Με 29 εκκινούντες!

Με την διαδικασία του Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου άρχισε το πρόγραμμα του αγώνα στον οποίο θα συμμετάσχουν 29 πληρώματα!

Οι πρώτοι αγωνιστικοί ήχοι από τους κινητήρες  έχουν ήδη ηχήσει ενόψει του 36ου AUTOVISION Ράλλυ Φθιώτιδος το οποίο θα διεξαχθεί, υπό την διοργάνωση του Αθλητικού Σωματείου "Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας". Ο αγώνας περιλαμβάνει δυο περάσματα των «Ακροπολικών»  Ειδικών Διαδρομών "Μοσχοκαρυά’’ και "Δίβρη’’ μήκους 18,42 και 18.53 χιλιομέτρων αντίστοιχα.

Με τα περισσότερα αγωνιστικά αυτοκίνητα να περνούν τον προαιρετικό Τεχνικό και Διοικητικό Ελέγχο την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις “Group Karellis”, ξεκίνησε το πρόγραμμα του 36ου AUTOVISION  Ράλλυ Φθιώτιδος. Στις 15 Ιουνίου μετά το πέρας της διαδικασίας του Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου, προέκυψε πως 29 πληρώματα θα εκκινήσουν τελικά, καθώς οι Παπαζήσης Ιωάννης - Πεδιαδιτάκης Κωνσταντίνος (Mazda Familia 323 GT-R 4WD), και Μαυρουδής Δημήτριος - Κυριλλίδης Κίμωνας (Toyota Yaris), δεν θα λάβουν μέρος.

Υπενθυμίζεται πως για ακόμη μία φορά δίπλα στον αγώνα βρίσκεται η Τοπική κοινωνία αποδεικνύοντας εμπράκτως την υποστήριξή της στον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό αφού τόσο ο Δήμος Λαμιέων, που είναι ο Μεγάλος Οικοδεσπότης του αγώνα, όσο και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος δια της Π.Ε. Φθιώτιδας, καθώς και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας βρίσκονται δίπλα στην Οργανωτική Επιτροπή, έχοντας μάλιστα τον πολύ σημαντικό ρόλο του συνδιοργανωτή.

Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας και υποστηρικτές μας: “FORD-Ντουλάκης”, “Group Karellis”, “Γ. Ντελλής -Κερκίδες, Εξέδρες”, με τους :“Parking Πασιονίκος”, “ΙΟΛΗ”, “Tsakonitis Print”, “Time Out”, “Flame Stop” που βρίσκονται πάντα κοντά μας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση