ΠΑΣ Λαμία: Πρεμιέρα στις 3 Ιουλίου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 08:25 ΠΑΣ Λαμία: Πρεμιέρα στις 3 Ιουλίου

15 Ιουλίου αναχωρεί η αποστολή για Καρπενήσι…

Το πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία.

Έτσι η πρώτη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 3/7 στις 20:00 στο ΔΑΚ Λαμίας και θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους, ενώ θα προηγηθούν οι καθιερωμένες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών.

Με οδηγό το επιτυχημένο περσινό πρόγραμμα, τη Δευτέρα 15/7, η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου μέχρι το Σάββατο 27/7 θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και θα διαμείνει στο ξενοδοχείο «Montana».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Καρπενήσι θα γίνουν δύο φιλικά παιχνίδια στο κεντρικό γήπεδο του Καρπενησίου, το πρώτο στις 21/7 με αντίπαλο την Μικτή της ΕΠΣ Ευρυτανίας και το δεύτερο στις 26/7 με τον ΝΠΣ Βόλος.

Μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι έχει προγραμματιστεί ένα ακόμη φιλικό την Κυριακή 4/8 με την ΑΕΛ στο ΔΑΚ Λαμίας.

Η ομάδα δώσει 3 ακόμη φιλικά παιχνίδια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι αντίπαλοι, οι ημερομηνίες και οι ώρες έναρξης των αναμετρήσεων θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά της Κ-19

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας 24/6 ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα των δοκιμαστικών της Λαμίας για την στελέχωση της ομάδας Κ19 που αφορούν ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν γεννηθεί τα έτη 2001 και 2002 στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ, στη Νέα Άμπλιανη.

Η συμμετοχή των παιδιών ήταν αρκετά μεγάλη και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας με επικεφαλής τον Λάκη Παπανικολάου, τον γυμναστή Δημήτρη Σταυρογιάννη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Θανάση Τικταπανίδη τσέκαρε όλους τους ποδοσφαιριστές. Οι δοκιμές για την Κ19 συνεχίζονται και ολοκληρώνονται αύριο Τρίτη 25/6 στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση