«Έφυγε» ο βιρτουόζος της μπάλας Γιώργος Γκάβαλης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 14:07 «Έφυγε» ο βιρτουόζος της μπάλας Γιώργος Γκάβαλης

Στα γήπεδα του Παραδείσου, ο βιρτουόζος Αρτακιανός άσος Γιώργος Γκάβαλης!

Ξαφνικά και αναπάντεχα, έφυγε, χθες Σάββατο, από την ζωή, στα 55 του χρόνια, από -πιθανότατα- ανακοπή καρδιάς, ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές, όλων των εποχών της Εύβοιας, ο Γιώργος Γκαβαλης!

Ένας πραγματικός βιρτουόζος της μπάλας, ένα ″10άρι″, παλιάς κοπής, ο Αρτακιανός άσος Γιώργος Γκάβαλης, ξεδίπλωσε αμέσως το τεράστιο και πηγαίο του ταλέντο, που δεν άργησε να προκαλέσει το ενδιαφέρον των ″μεγάλων″ του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Έτσι από τον ΑΟ Ν. Αρτάκης, βρέθηκε, στην Παιανία στον Παναθηναϊκό, του ″καπετάνιου″ Γιώργη Βαρδινογιάννη!

Το πηγαίο και τεράστιο αυτό ταλέντο του Γιώργου Γκάβαλη είχε εντυπωσιάσει, τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, που προσπάθησε να τον καθιερώσει στους ″πράσινους″, όμως ποτέ δεν μπόρεσαν εκεί στην Παιανία να τιθασεύσουν τον ″εκρηκτικό″ χαρακτήρα του αείμνηστου Γιώργου!

Παρά το γεγονός ότι του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες, να καθιερωθεί στην α’ ομάδα του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Γκάβαλης, δεν κατάφερε να εκτοξεύσει το τεράστιο ταλέντο του, όπως έπρεπε…

Ο Γιώργος Γκάβαλης, με την φανέλα του ΑΟ Ν. Αρτάκης, σε μια φωτό ντοκουμέντο (και σχετικό άρθρο της εποχής στην ″″Ευβοϊκή Γνώμη″″). *ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Νίκο Σέρρα (διακρίνεται ακριβώς πάνω από τον Γ. Γκάβαλη) για την φωτογραφία!

Επέστρεψε στην Αρτάκη, αγωνίστηκε σε ΑΟ Χαλκίς, ΟΛυμπιακό Χαλκίδας και ΑΟΝΑ, μέχρι που ″κρέμασε″  τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια!
Η αναπάντεχη απώλεια του Γιώργου Γκάβαλη, ήρθε να ταράξει την πόλη της Αρτάκης και τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Εύβοιας, λίγες μέρες μετά τον ξαφνικό και δραματικό τρόπο που έφυγε από την ζωή, αλησμόνητος Βασίλης Λούκας!

Η κηδεία του αξέχαστου Γιώργου Γκάβαλη, θα γίνει την Τρίτη (02-Ιουλίου), στον Ναό των Αγίων Αποστόλων στην Αρτάκη στις 6 το απόγευμα…

Πηγή: dinataathlitika.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση