Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο για το 1ο Stylida City Race

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 20:18 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο για το 1ο Stylida City Race

1ος Αγώνας Τρεξίματος στην πόλη της Στυλίδας με την ονομασία Stylida City Race θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019 με τη διοργάνωση τριών ξεχωριστών αγώνων.

Για την ομαλή διεξαγωγή τους, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία, στάση και στάθμευση την ημέρα του αγώνα και από ώρα 19.30 έως ώρα 21.15 ή το πέρας του συγκεκριµένου αγώνα, στις παρακάτω οδούς, αναλυτικά κατά διαδροµή:

Διαδροµή 900 µέτρων για ΑµΕΑ & Παιδιά έως 9 ετών: Ώρα έναρξης 19:20.

Αφετηρία Κεντρική πλατεία Στυλίδας και κατεύθυνση προς το Σταθµό Ο.Σ.Ε. της πόλης, είσοδος στο Πάρκο του Λαού και τερµατισµός στην Κεντρική πλατεία Στυλίδας.

• Διαδροµή των 3χλµ: Ώρα έναρξης 19:30.

Αφετηρία από την Κεντρική πλατεία Στυλίδας και την οδό Φαλάρων µε κατεύθυνση προς Λαµία, στη διασταύρωση του LIDL, στροφή αριστερά σε ανώνυµη οδό, 100 µέτρα ευθείας, αριστερά µε κατεύθυνση προς το Πάρκο Του Λαού (ανώνυµη οδός), διάσχιση εσωτερικά του Πάρκου Λαού (πλακόστρωτα) και έπειτα από 200 µέτρα τερµατισµός στην Κεντρική πλατεία Στυλίδας.

• Διαδροµή των 10/χλµ: Ώρα έναρξης 19:35.

Αφετηρία από την Κεντρική πλατεία Στυλίδας και κατεύθυνση στις οδούς Φαλάρων, Αγαθοκλέους, Ελευθερίου Βενιζέλου (∆ηµαρχείο), Φαλάρων, Π.Ε.Ο. Στυλίδας – Λαµίας, Οικισµός Αγία Μαρίνα, Βασιλική, Λιµάνι Στυλίδας, Ελευθερίου Βενιζέλου, Φαλάρων. Τερµατισµός Κεντρική πλατεία Στυλίδας.

Κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας η εξυπηρέτηση των οδηγών θα διεξάγεται από το λοιπό υφιστάµενο δίκτυο, κατάλληλο για την κυκλοφορία των οχηµάτων, µε την τοποθέτηση της κατάλληλης σήµανσης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση