Κούγιας για Παπαϊωάννου και Λαμία: «Καλόμαθε»!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 13:30 Κούγιας για Παπαϊωάννου και Λαμία: «Καλόμαθε»!

Τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όσον αφορά τα τηλεοπτικά, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας την Πέμπτη (1/8) σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Ο γνωστός ποινικολόγος και μεγαλομέτοχος της Λάρισας φιλοξενήθηκε στον αέρα του «Arena FM 89,4» και μεταξύ άλλων στάθηκε και στις εξαγγελίες του Πανουργιά Παπαϊωάννου, πως θα αποχωρήσει από τη Λαμία αν δεν βρεθεί άκρη με τα τηλεοπτικά.

«Καλόμαθε ο κ. Παπαϊωάννου. Πήραν συμβόλαια ομάδες οι οποίες δεν έχουν την οντότητα άλλων ομάδων, πολύ μεγαλύτερα, για λόγους πολιτικούς καθαρά με την προηγούμενη κυβέρνηση», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Κούγιας.

Εν συνεχεία σχολίασε: «Πήραν τεράστια συμβόλαια ομάδες, που δεν θα τα έπαιρναν στην ελεύθερη αγορά, δεν θα τα έπαιρναν στη Nova. Δεν μπορεί η ΑΕΛ να παίρνει 1.600.000 ευρώ, που είναι η ΑΕΛ με 1 πρωτάθλημα και δύο κύπελλα, με κόστος λειτουργίας μόνο για το γήπεδο 500.000 ευρώ, με δικό της προπονητικό κέντρο και η Λαμία που παίζει τζάμπα στο γήπεδό της να παίρνει 2.000.000 ευρώ συμβόλαιο.

Δεν μπορεί ο ΟΦΗ, στη Nova, στην ελεύθερη αγορά, να παίρνει 900.000 ευρώ και να έρχεται η προηγούμενη κυβέρνηση και να του δίνει παραμονές εκλογών, τριετές συμβόλαιο με 2.500.000 ευρώ το χρόνο, δηλαδή 7.500.000 ευρώ. Αυτό είναι κατάρρευση του υγιούς ανταγωνισμού. Το καταλαβαίνω τον κ. Πανουργία που στεναχωριέται αλλά πρέπει να αντιμετωπίζει και τα πράγματα ρεαλιστικά. Ποια είναι η ομάδα του, τι λειτουργικά έξοδα έχει… Δεν καταλαβαίνω.

Για τον ΟΦΗ χρειάστηκε να γίνουν δύο εκτός έδρας νίκες με τον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό, που θα συζητιούνται χρόνια και να κερδίσει στο μπαράζ τον Πλατανιά με ένα όργιο διαιτησίας από τον Κομίνη, για να είναι σήμερα ομάδα Superleague. Με πιο τρόπο θα πάρει 1.600.000 ευρώ η ΑΕΛ και 2.500.000 ευρώ ο ΟΦΗ. Πως μπορεί ο Ατρόμητος με 50 εισιτήρια σε κάθε παιχνίδι να παίρνει 2.500.000 ευρώ.

Τα τηλεοπτικά συμβόλαια που έδωσε η ΕΡΤ είναι πρόκληση είναι σκάνδαλο οικονομικό για την ΕΡΤ πρώτα από όλα. Στην Ιταλία η Αταλάντα, μια επαρχιακή πόλη σαν τη Λάρισα, έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο 80.000.000 ευρώ στην Ιταλία. Και εμένα ας μου δώσουν 80.000.000 ευρώ και θα το πάρω το Champions League!

Η άποψή μου για την ΕΡΤ ή θα υπάρχουν τεράστιες μειώσεις ή θα διαμαρτυρηθούμε και εμείς, οι άλλες ομάδες. Το πρόβλημα της ΕΡΤ έχει δύο αναγνώσεις, φωνάζει ο Πανουργιά Παπαϊωάννου, αλλά εγώ ξέρω αυτός παίζει τζάμπα στο γήπεδο του και εγώ πληρώνω 500.000 ευρώ το χρόνο»!

Πηγή: lamiaole.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση