Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τέλος ο Χάβος από τον ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2019 10:02 Τέλος ο Χάβος από τον ΠΑΣ Λαμία

Παρελθόν από τη Λαμία αποτελεί ο Μάκης Χάβος καθώς μετά τις τελευταίες εξελίξεις του έγινε πρόταση για μείωση αποδοχών την οποία δεν αποδέχτηκε και οι δυο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους - Τέλος του χρόνου αποχωρεί και ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαΐωάνου.

Οι εξελίξεις στη Λαμία είναι καταιγιστικές μετά τη πρόταση της ΕΡΤ για μείωση 45% στο τηλεοπτικό συμβόλαιο και η κρίση που ξέσπασε στην ομάδα της Φθιώτιδας έφερε ως πρώτο αποτέλεσμα τη λύση της συνεργασίας με το νυν τεχνικό του συλλόγου, Μάκη Χάβο.

Συγκεκριμένα την Κυριακή υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές όπου προτάθηκε μείωση αποδοχών στον Έλληνα τεχνικό και τους συνεργάτες του η οποία δεν έγινε αποδεκτή. Με αποτέλεσμα να λυθεί το συμβόλαιο ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 συναντήθηκε σήμερα Κυριακή 4/8 με τον προπονητή Μάκη Χάβο και αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ Λαμία τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια....»

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Λάκης Παπανικολάου ο οποίος έως τώρα εργαζόταν στην Κ19 της Λαμίας. Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και την επιστροφή του Μπάμπη Τεννέ στην ομάδα με την τελική απόφαση να ανακοινώνεται τις επόμενες μέρες. 

Αποχωρεί από την ομάδα της Λαμίας τέλος του χρόνου ο Παπαϊωάννου

Οριστική είναι η απόφαση του Πανουργιά Παπαϊωάννου να αποχωρήσει από τη Λαμία.

Σε αναζήτηση νέου… παράγοντα βρίσκεται η Λαμία, καθώς στην έκτακτη σύσκεψη της ΠΑΕ την Παρασκευή (2/8), ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου επανέλαβε την πρόθεσή του να αποχωρήσει, δίνοντας μάλιστα χρονικό περιθώριο έως το τέλος του 2019.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδα δήλωσε κουρασμένος από την κατάσταση που επικρατεί τόσο στο σύλλογο (εξαιτίας της έλλειψης στήριξης), όσο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για το λόγο αυτό, έδωσε διορία μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου, προκειμένου να βρεθούν υποψήφιοι να μεταβιβάσει τις μετοχές του.

Επισήμανε πάντως, πως το αγωνιστικό τμήμα θα συνεχίσει να τρέχει κανονικά. Δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του ΠΑΣ Λαμία στο πρωτάθλημα, όπως επίσης δεν τίθεται ζήτημα για την επόμενη ημέρα του συλλόγου, καθώς ο ίδιος θα εγγυηθεί για τον αντικαταστάτη του.