Με νέο και παλιό αίμα ξεκινά η προετοιμασία για τον Έσπερο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 10:01 Με νέο και παλιό αίμα ξεκινά η προετοιμασία για τον Έσπερο Λαμίας

Επίσημο ποδαρικό στη νέα χρονιά πραγματοποιεί τη Δευτέρα 26 Αυγούστου η ομάδα μπάσκετ του Έσπερου Λαμίας, ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο Κύπελλο και το πρωτάθλημα Ανδρών στη Β’ Εθνική.

Η συγκέντρωση αθλητών, προπονητών και μελών του Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στις 15:30 μ.μ στο κλειστό Χαλκιοπούλειο Λαμίας.

Θα ακολουθήσει ο αγιασμός για την νέα χρονιά και η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του προπονητικού επιτελείου.

Εν συνεχεία θα ξεκινήσει η έναρξη των προπονήσεων προετοιμασίας και η πρώτη γνωριμία των νεοαποκτηθέντων και παλαιών αθλητών.

Μάλιστα η διοίκηση έβγαλε και μία ανακοίνωση για τους νέους σε ηλικία παίκτες της ομάδας, Παντελή Φύκα, Δημήτρη Παπανικολάου και Δημήτρη Μαντζούκα, τους οποίους χαρακτήρισε «τεράστιους σε ηθική αξία και παράδειγμα προς μίμηση αθλητικής συμπεριφοράς».

Επίσης σημειώνει η Διοίκηση του Λαμιώτικου Σωματείου: «Οι ανωτέρω συνεπικουρούμενοι από όλους τους νεομεταγραφέντες αθλητές, αποτελούν για την ομάδα μας αγωνιστικό κεφάλαιο και τον συνδετικό κρίκο όλων των ηλικιών και της πενταετούς επιτυχημένης διαδρομής του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ στις Εθνικές κατηγορίες.

Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και να μεταλαμπαδεύσουν το πνεύμα της διαρκούς αγωνιστικότητας σε όλους τους συμπαίκτες τους.

Αποτελούν για μας το διαρκές "αντικειμενικό στοίχημα" ανάδειξης από τις κυψέλες των τμημάτων υποδομής μας, άνευ χάρις και ενδιάμεσων εκπροσώπων "ξερολ-ίασης επαϊόντων των καφενέδων και των νεραντζιών της πλατείας"».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση