Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία - Παναθηναϊκός 1-1: Γκολ και VAR (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 21:17 ΠΑΣ Λαμία - Παναθηναϊκός 1-1: Γκολ και VAR (ΒΙΝΤΕΟ)

Στάθηκαν καλά στην πρεμιέρα οι «κυανόλευκοι» απέναντι σε μια ομάδα που κυνήγησε τη νίκη.

Μια Λαμία που θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της και στη φετινή Super League υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1 τον Παναθηναϊκό στο ΔΑΚΛ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League1.

Μάλιστα αν η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου, είχε κάποιες περισσότερες λύσεις στη μεσαία γραμμή και αν δεν έλειπε βέβαια η ατυχία με το χέρι – πέναλτυ του Πλιάτσικα, θα μπορούσε ακόμη και να πάρει τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το φετινό πρωτάθλημα πραγματοποίησε αυλαία στη Λαμία και οι φίλαθλοι που γέμισαν το ΔΑΚ ή το παρακολούθησαν από την τηλεόραση είδαν ένα αρκετά καλό παιχνίδι με όχι κραυγαλέες ευκαιρίες αλλά με καλές προσπάθειες, συνδυασμούς και πολύ τρέξιμο εν μέσω καλοκαιριού.

Η Λαμία που είναι η πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος που γνώρισε από την… καλή τη δύναμη του VAR, καθώς από την ομάδα παρακολούθησης υποδείχθηκε το χέρι στο 33’ του Πλιάτσικα και ο Μακέντα από τα 11 μέτρα ισοφάρισε σε 1-1.

Είχε προηγηθεί η Λαμία με ένα υπέροχο γκολ του πολύ καλού Ρόμανιτς στο 20’ που εξέθεσε την άμυνα του τριφυλλιού.

Γενικά η παρουσία της Λαμίας ήταν καλή. Αν και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού την ευνόησε, καθώς είχε περισσότερους ελεύθερους χώρους περιμένοντας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα τον αντίπαλό της, έδειξε ότι έχει κίνηση στο γήπεδο. Φαίνεται πάντως ότι χρειάζεται ενισχύσεις από τη μέση και μπροστά.

Γέμισε – πλην των ζωνών ασφαλείας – το ΔΑΚΛ, πάνω από 2.500 οι φίλοι της Λαμίας και γύρω στους 650 του Παναθηναϊκού που άνοιξε για εκείνους εκτάκτως και 2η κερκίδα. Γενικά καλό το κλίμα όπως έχουμε συνηθίσει στα μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδια, αν και είχαμε και τέσσερις προσαγωγές φίλων του «τριφυλλιού» πιθανότατα για κατοχή κροτίδων.

Δείτε βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού:

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Σάλιακας (92’ Τσούκαλος), Βύντρα, Αντέτζο, Σκαρντοβέλι, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Πλιάτσικας, Ρόμανιτς (78’ Σκόνδρας), Καραμάνος, Τουράμ (62’ Βασιλόγιαννης).

Στον πάγκο έμειναν οι, Θεοδωρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τομάς και Καραγιάννης.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης (82’ Μπουζούκης), Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδης (60’ Μολό), Κολοβός, Μακέντα.

Αναπληρωματικοί για τους φιλοξενούμενους, Κότσαρης, Χατζηγιοβάνης, Βέργος, Νούνες, Ζαγαρίτης.

*Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή όταν πριν το παιχνίδι τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο Μάριο Λέτσο παίκτη της Κ17 του ΠΑΣ Λαμία.