ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ 2-0: Η διαφορά ήταν στα γκολ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 21:14 ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ 2-0: Η διαφορά ήταν στα γκολ (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλύτερη και χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ, επικράτησε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Λαμίας, που για μία ακόμη φορά πάντως πληρώνει το «μάτι» του VAR.

Το ένα εκ των δύο γκολ των «κιτρινόμαυρων» που μπήκαν στο πρώτο μέρος, σωστά μέτρησε κατόπιν παρέμβασης του «ηλεκτρονικού διαιτητή». Αρκετά νωρίτερα όμως στο 16’ και παρά την παρέμβαση του VAR η σφαλιάρα του Βράνιες στον Ρόμανιτς τιμωρήθηκε με απλή κίτρινη κάρτα. Τότε δεν υπήρχε σκορ στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και ευτύχησαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα λίγαλεπτά πριν μπει το τελευταίο 5λεπτο, ενώ ακόμη πιο καθοριστικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν και η επίτευξη του δεύτερου γκολ στις καθυστερήσεις.

Συγκεκριμένα το σκορ άνοιξε στο 37’ με αυτογκόλ του Πλιάτσικα μετά από σέντρα του Λιβάγια από αριστερά, ενώ μετά από υπόδειξη του VAR, ο Βράνιες χρίστηκε σκόρερ για το 2-0, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.

Δείτε τα γκολ:

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πολύ. Η ΑΕΚ αν και έδειξε διάθεση και για τρίτο γκολ έμεινε μακριά από σπουδαίες φάσεις, ενώ και η Λαμία ήταν μετρημένες οι φορές που πάτησε στην περιοχή του Μπάρκα.

Δείτε τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Οικονόμου, Λόπες, Κρστίτσιτς (76’ Γαλανόπουλος), Σιμόες, Ζεράλδες (71΄Βέρντε), Λιβάγια, Αλμπάνης (62’ Κλωναρίδης), Γιακουμάκης.

Λαμία (Αντωνίου): Βελλιδης, Σάλιακας, Βύντρα, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Σκαρντοβέλι, Δημούτσος (85’ Μπουλούλης), Μπεχαράνο (λ.τρ. 36΄Βασιλόγιαννης), Σκόνδρας, Ρόμανιτς (65’ Τουράμ), Καραμάνος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση