Λαμία – Πανιώνιος: Στις 17:00’ κλείνουν οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 12:16 Λαμία – Πανιώνιος: Στις 17:00’ κλείνουν οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο

Η οδός Φλέμινγκ, από τη συµβολή της µε την οδό Ερυθρού Σταυρού έως τη συµβολή της µε την οδό Μαλαµίδα και η οδός Ερυθρού Σταυρού, από τη συµβολή της µε την οδό Φλέµινγκ έως τη συµβολή της µε την οδό Κ. Παλαµά, θα κλείσουν από τις 17:00’ για τη διευκόλυνση των φιλάθλων που θα θελήσουν να βρεθούν στο ΔΑΚ Λαμίας για τον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Πανιώνιο.

Θυμίζουμε ότι για το συγκεκριμένο παιχνίδι που ξεκινά στις 19:30’ έχει απαγορευτεί η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», όπως αναφέρει σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Για το παιχνίδι έχουν εκδοθεί 2.000 εισιτήρια τα οποία διατίθενται πλέον από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 16:00' το απόγευμα μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού.

Τιμή εισιτηρίου σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου (εκτός από τις κερκίδες 3-4-VIP-VVIP) ορίζεται στα 20€. Στις κερκίδες 3 και 4 η τιμή είναι πλέον στα 30€.

Παιδικό εισιτήριο (παιδιά Δημοτικού – γεννημένα μέχρι και το 2008) θα εκδίδεται μόνο στις κερκίδες 1 και 2 με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου ενηλίκου με τιμή στην ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ τα 10€.

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας θα πρέπει να γνωρίζουν υποχρεωτικά τον ΑΜΚΑ τους.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣ Λαμία: Με Τιρόνε, Μπεχαράνο και Μπαχανάκ στο ματς με Πανιώνιο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση