Λαμία – Πανιώνιος 1-1: Στις καθυστερήσεις της "έκλεψαν" τη νίκη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 07:30 Λαμία – Πανιώνιος 1-1: Στις καθυστερήσεις της "έκλεψαν" τη νίκη

Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο ΔΑΚΛ τον ανανεωμένο Πανιώνιο.

Έχοντας και την παράδοση στο πρωτάθλημα για τα εντός έδρας παιχνίδια η Λαμία δεν θα διέψευδε τις προσδοκίες αν δεν ήταν όλα σε βάρος της. Προηγήθηκε χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, πέτυχε ένα γκολ που δε μέτρησε για μια φάση που είχε γίνει ένα λεπτό νωρίτερα και δέχτηκε ένα γκολ στις καθυστερήσεις και ενώ έπαιζε με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Σασί (τελευταία νίκη στο ΔΑΚΛ με 1-0 με αντίπαλο τον Πανιώνιο στις 30 Μαρτίου).

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έχοντας κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με τον δραστήριο Ρόμανιτς και σε προσπάθειες των ακραίων Σάλιακα και Βάντερσον στο πρώτο μέρος.

Στο ίδιο διάστημα κάποιες εμπνεύσεις του Άρτσε και κάποιες καλές ενέργειες του Αραμπούλι ή του Τσιλούλη δεν ήταν αρκετά για να δώσουν κάποια ευκαιρία στους φιλοξενούμενους. Οι φιλοξενούμενοι που ζήτησαν και ένα πέναλτι που σωστά δεν έδωσε ο Τσαγκαράκης και ο VAR.

Δείτε τη φάση:

 

 

 

Στην επανάληψη πέρασε στο παιχνίδι και ο Ισμαήλ Σάσι ο οποίος έβαλε και ένα πανέμορφο γκολ στο 75’ που δε μέτρησε για χέρι που έγινε πολύ νωρίτερα από το Δημούτσο. Παράβαση που ανακάλυψαν πάλι μέσω VAR, που σε αυτό το γήπεδο μια φορά μόλις ήταν φέτος υπέρ μας.

 

 

 

Δείτε τη φάση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

 

 

 

 

 

 

Νωρίτερα πάντως στο 69’ ο Μπεχαράνο με ωραίο σουτ αιφνιδίασε τον Κότνικ και έγραψε το 1-0.

 

 

 

Δείτε το γκολ του Μπεχαράνο:

 

 

 

 

 

 

Καλύτερη και σε αυτό το διάστημα η Λαμία χωρίς να εντυπωσιάσει θα έφθανε δίκαια στη νίκη αν και χρειάστηκε να παίξει τα τελευταία λεπτά με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Σασί.

 

 

 

Στο 92’ όμως οι φιλοξενούμενοι στην 2η μόλις πραγματική τελική του πέτυχε γκολ με τον Αραμπούλι για το τελικό 1-1.

 

 

 

 

 

 

Οι συνθέσεις:

 

 

 

Λαμία: Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βύντρα (60’ Σασί), Βάντερσον, Σάλιακας, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (85’ Σκόνδρας), Καραμάνος, Τουράμ (70’ Βασιλόγιαννης)

 

 

 

Πανιώνιος: Κότνικ, Ρέντζας, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Τσιλούλης, Καμαρά (46 Παπανικολάου), Άρτσε (67’ Μανιώτης), Αραμπούλι

Προσαρμοσμένη αναζήτηση