Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 4ο Αμφικτυονικό Αγώνα Δρόμου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 20:28 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 4ο Αμφικτυονικό Αγώνα Δρόμου

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο 4ος Αµφικτυονικός Αγώνας ∆ρόµου «ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ» µε διαδροµή (αφετηρία) το µνηµείο του Λεωνίδα στις Θερµοπύλες και τερµατισµό την Κεντρική Πλατεία του Μώλου.

Αποσκοπώντας στην οµαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, καθώς και την αποφυγή πρόκλησης τροχαίου ατυχήµατος, από τη ΔΑ Φθιώτιδας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Απαγόρευση της στάσης - στάθµευσης και κυκλοφορίας παντός οχήµατος, στο Μώλο, το Σάββατο 05-10-2019, κατά το χρονικό διάστηµα από 15:30 ώρα έως την 16:30 ώρα, ως κάτωθι:

• Στην οδό Εθν.Αντιστάσεως, από τη συµβολή της µε την οδό Θερµοπυλών έως τη συµβολή της µε την οδό Αµερικής.

• Στην οδό Αµερικής, από τη συµβολή της µε την οδό Εθν. Αντιστάσεως έως τη συµβολή της µε την οδό Επισκόπου.

• Στην οδό Επισκόπου, από τη συµβολή της µε την οδό Αµερικής έως τη συµβολή της µε την οδό Θερµοπυλών και

• Στην οδό Θερµοπυλών, από τη συµβολή της µε την οδό Επισκόπου έως την οδό Εθν. Αντιστάσεως.

• Επίσης, κατά το χρονικό διάστηµα από 13:00 ώρα έως την 22:00 ώρα της 05-10- 2019, θα υπάρχει πλήρης αποκλεισµός µέρους της οδού Λεωνίδου (κεντρική πλατεία Μώλου), από τη συµβολή της οδού Λεωνίδου µε την οδό Ανδρούτσου έως την συµβολή της οδού Λεωνίδου µε την οδό Θερµοπυλών.

Περισσότερα για τον αγώνα δείτε ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com