ΠΑΣ Λαμία – Παναιτωλικός 0-0: Την κράτησε στο "μηδέν" βροχή και Γιαννακόπουλος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 21:51 ΠΑΣ Λαμία – Παναιτωλικός 0-0: Την κράτησε στο "μηδέν" βροχή και Γιαννακόπουλος

4η σερί εντός έδρας ισοπαλία για τη Λαμία που άξιζε τη νίκη...

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League1 ο ΠΑΣ Λαμία που προερχόταν από τρεις εντός έδρας ισοπαλίες υποδέχθηκε στο ΔΑΚΛ τον Παναιτωλικό των «0» βαθμών.

Τελικά και οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν με τους γηπεδούχους σαφώς να αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη η Λαμία παρατάχθηκε με δύο καθαρούς επιθετικούς (Καραμάνο και Ρόμανιτς) σε ένα βαρύ γήπεδο, έχοντας για πρώτη φορά στο «10» και γενικά στο γήπεδο (ντεμπούτο) τον Τιρόνε.

Πίσω του οι Δημούτσος και Μπεχαράνο, ενώ η 5αδα στα μετόπισθεν είχε τους κλασικούς Πλιάτσικα, Αντέτζο και Βύντρα με Βάντερσον και Σκόνδρα (προτιμήθηκε του Σάλιακα) στα πλάγια.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός του Κάστρο ξεκίνησε με έναν και μοναδικό Έλληνα τον τερματοφύλακα Γιαννακόπουλο, ο οποίος σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις κράτησε μόνος του όλη την επίθεση της Λαμίας!

Ο αγώνας έγινε κάτω από καταρρακτώδη βροχή γεγονός που δυσκόλεψε το σύνολο των ποδοσφαιριστών και ειδικά της Λαμίας που είχαν περισσότερη όρεξη για να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις της νίκης.

Στο πρώτο μέρος η Λαμία είχε διπλάσιες τελικές με την καλύτερη ευκαιρία να είναι αυτή του Ρόμανιτς στο τελευταίο λεπτό, όταν δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τα διαδοχικά λάθη των αμυντικών του Παναιτωλικού, αφού έδωσε την ευκαιρία στον Γιαννακόπουλο να βγει και να μπλοκάρει την μπάλα.

Ωστόσο το σουτ του Καραμάνου μόλις στο 30ο δευτερόλεπτο θα μπορούσε να γράψει ιστορία στη φετινή λίγκα.

Η φάση του Καραμάνου:

Στις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού και εξ επαφής απόκρουση του Βελλίδη σε κόρνερ στο 10’.

Η ευκαιρία του Παναιτωλικού:

Η επανάληψη

Στην επανάληψη πολύ νωρίς ο Σωτήρης Αντωνίου άλλαξε την κορυφή της επίθεσης ρίχνοντας τον Τουράμ στο παιχνίδι στη θέση του Τιρόνε, ο οποίος έδειξε να έχει ενοχλήσεις συνέπεια και του βαρύ αγωνιστικού χώρου.

Η εικόνα δεν άλλαξε δραματικά για καμία από τις δύο ομάδες, με τη Λαμία να έχει μία ακόμη σπουδαία ευκαιρία στο 62΄σε σουτ του Βάντερσον στο δοκάρι του Γιαννακόπουλου που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Το δοκάρι:

Η πλάστιγγα φάνηκε να γέρνει ακόμη περισσότερο προς την πλευρά της Λαμίας με την είσοδο του Βασιλόγιαννη στο παιχνίδι και τη Λαμία να παίζει ακόμη πιο επιθετικά με το κατά περίπτωση 4-3-3.

Τεράστια ευκαιρία της Λαμίας στο 72’ σε κεφαλιά του Καραμάνου, απόκρουση του Γιαννακόπουλου και εξ επαφής προσπάθεια του Τουράμ άουτ.

Η ευκαιρία:

Ο Γιαννακόπουλος που είπε "όχι" και στη συνέχεια σε νέες προσπάθειες των Ρόμανιτς και Βασιλόγιαννη.

Η τελευταία φάση για τον Παναιτωλικό με τον Αριγίμπι που λίγο έλειψε να "κλέψει" τη νίκη μέσα στη Λαμία:

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Τιρόνε (50’ Τουράμ), Καραμάνος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Δημούτσος, Σκόνδρας (84' Σάλιακας), Βύντρα (65’ Βασιλόγιαννης), Βάντερσον

Στον πάγκο ήταν και οι: Κατσίκας, Τζανετόπουλος, Μπαχανάκ,  Μπουλούλης

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Μοράρ, Σανιά, Ντάλσιο, Ντίας (77’ Ντουάρτε), Λουσέρο, Μπάλμπι, Ρομάν (61’ Αριγίμπι), Σίεστεντ, Ταχάρ, Μαρσιάλ (73’ Μιμίτο)

Έμειναν στον πάγκο οι: Θεοδωρόπουλος, Τσιγγάρας, Παρρας, Μπαΐροβιτς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση