Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία: Τέλος ο Αντωνίου μετά την "τριάρα" από τον ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 08:03 ΠΑΣ Λαμία: Τέλος ο Αντωνίου μετά την "τριάρα" από τον ΠΑΟΚ

Ήταν η... τελευταία σταγόνα! Η ήττα με 3-0 στην έδρα του ΠΑΟΚ και η κακή εικόνα της Λαμίας μέσα στην Τούμπα έστειλε τους Σωτήρη Αντωνίου και Γιάννη Προβίδα στην πόρτα της εξόδου.

Στο… ψάξιμο για νέο προπονητή βρίσκεται από τη δευτέρα (21.10.2019) η Λαμία. Η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία τόσο τον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου, όσο και τον Γιάννη Προβίδα, μετά και την βαριά ήττα στην έδρα του ΠΑΟΚ.

H oμάδα της Φθιώτιδας μετά από επτά αγωνιστικές παραμένει χωρίς νίκη έχοντας τέσσερις ισοπαλίες, ενώ πρέπει να θυμίσουμε ότι στις αρχές Αυγούστου αντικατέστησε τον Μάκη Χάβο με τον Αντωνίου.

Πλέον θα πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης μέχρι το ματς της επόμενης Δευτέρας με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Σύμφωνα με τις πρώτα “σενάρια” που κυκλοφόρησαν, ο Άκης Μάντζιος είναι υποψήφιος για να αναλάβει τα… ηνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου και τον βοηθό του Γιάννη Προβίδα. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Μετά τη λύση της συνεργασίας τους με την ομάδα της Λαμίας ο Σωτήρης Αντωνίου και ο Γιάννης Προβίδας έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, την διοίκηση του ΠΑΣ Λαμία, όλους τους ποδοσφαιριστές, το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, τους φυσικοθεραπευτές και τους φροντιστές για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον φίλαθλο κόσμο που ήταν κοντά μας και μας στήριξε.
Ευχόμαστε στον ΠΑΣ Λαμία τα καλύτερα για τη συνέχεια και να επιτύχει γρήγορα το στόχο της παραμονής του στην κατηγορία.
»