Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τένις: Οι επιτυχίες συνεχίζονται για τους αθλητές του Φθιωτικού Ομίλου Αντισφαίρισης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 07:55 Τένις: Οι επιτυχίες συνεχίζονται για τους αθλητές του Φθιωτικού Ομίλου Αντισφαίρισης

Στο 5ο Ε1 Εθνικό Πρωτάθλημα τένις 2019 που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα 12-15 Οκτωβρίου  ο όμιλός μας συμμετείχε με 7 αθλητές και επέστρεψε με σημαντικές διακρίσεις, αποδεικνύοντας την μεθοδική και αποτελεσματική προπόνηση καθώς και το υψηλό επίπεδο των αθλητών. Σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα του 5ου Ε1 πρωταθλήματος, ο σύλλογός μας ανάλογα με τις επιτυχίες των αθλητών του συγκαταλέγεται στους πρώτους στην Ελλάδα.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές μας: Μανόπουλος Νικόλαος, Τερτίγκας Δημήτριος, Κουτσοχιώνης Οδυσσέας, Μανόπουλος Χριστόφορος, Τρίγκα Βασιλική, Χαντζή Ευαγγελία και Γαβριήλ Νικόλαος.

Στην κατηγορία αγόρια 18 ο Μανόπουλος Νικόλαος χωρίς να απωλέσει σετ έφτασε στον τελικό πανηγυρίζοντας τη νίκη με 6-4,6-2 εναντίον του Φίλλιπου Ζαχιώτη (Γ.Ο.Περιστερίου Παλάσκας) κατακτώντας την 1η θέση.

Στην κατηγορία κορίτσια 14 η Τρίγκα Βασιλική σε ένα συναρπαστικό τελικό αν και κέρδισε το πρώτο σετ έχασε από την Ιφιγένεια Καυκά (Α.Ο. Παπάγου) με 2-6,6-2,6-1 και κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία.

Στην κατηγορία αγόρια 18 οι αθλητές μας Κουτσοχιώνης Οδυσσέας και Τετρίγκας Δημήτριος αποκλείστηκαν στη φάση των προκριματικών γνωρίζοντας πολύ δύσκολα την ήτα από τους αθλητές Νεις Μ(ΑΟ Κηφισιάς). 4-6,4-6 και Μπαλαντζάρα Α(ΑΟ Νίκαια Λάρισας). 6-2,6-7 ret αντίστοιχα.

Στο διπλό αγόρια 18 οι αθλητές μας Μανόπουλος Ν και Κουτσοχιώνης Ο αποκλείστηκαν στην οκτάδα από τους νικητές της κατηγορίας Νικολούλη-Ζαχιώτη χάνοντας πολύ δύσκολα 3-6,6-7(4).

Στην κατηγορία αγόρια 14 ο αθλητής μας Μανόπουλος Χριστόφορος έχασε στον προημιτελικό από τον Μεγαλογιάννη Κωνσταντίνο(Αίολος ΑΛ Ιλιού) νούμερο 2 στο ταμπλό, με 6-3,4-6,3-6 μετά από αγώνα 3 ωρών κατακτώντας μια θέση 5-8 του κυρίως ταμπλό.

Στο διπλό αγόρια 14 ο Μανόπουλος Χριστόφορος κατέκτησε την 3η θέση με συμπαίκτη τον Μεγαλογιάννη Κωνσταντίνο χάνοντας στον ημιτελικό 3-6,6-2,6-10.

Στην κατηγορία κορίτσια 14 η αθλήτριά μας Χαντζή Ευαγγελία κέρδισε στο πρώτο γύρο των προκριματικών την Κουνέλη Ελένη(ΑΣ ΚολλέγιουΝτερή) με 7-6,6-4 έχασε όμως στο δεύτερο γύρο αντιμετωπίζοντας πρόβλημα τραυματισμού από την Ανεσιάδου Νικολέττα (ΑΟΑ Σταυρούπολης Ίφιτος) με 6-1,6-4 και αποκλείστηκε από το κυρίως ταμπλό.

Στην κατηγορία αγόρια 12 ο αθλητής μας Γαβριήλ Νικόλαος μετά από συναρπαστικό αγώνα 3 ωρών με εναλλαγές συναισθημάτων αποκλείστηκε στο 2ο γύρο από το νούμερο 1 του ταμπλό, Σακκά Ιωάννη(ΑΟ Χαιδαρίου) με 7-5,5-7,3-6.

Στο διπλό αγόρια 12 ο Γαβριήλ Νικόλαος με συμπαίκτη τον Κίτσιο Νικόλα(ΑΣΑ Πανοράματος Πυλαίας) κατέκτησε την 3η θέση χάνοντας στον ημιτελικό από τους Στεφανίδη-Κάλιστρο 3-6,2-6.