Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Filathlitikos Tennis Open by Sofa Home & Candia Strom 2019 - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 10:27 Filathlitikos Tennis Open by Sofa Home & Candia Strom 2019 - ΦΩΤΟ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο τουρνουά τένις για τη σεζόν 2019-2020 που πραγματοποιήθηκε στις μοναδικές εγκαταστάσεις του Φιλαθλητικού Συλλόγου Λαμίας στα Γαλανέικα Λαμίας, σε συνεργασία με το κατάστημα SOFA HOME Παπαγιός και την CANDIA STROM.

Ένας μήνας γεμάτος δυνατά match! 18 αθλητές 25 αγώνες με ανατροπές και συγκινήσεις πρόσφεραν στους θεατές μοναδικό θέαμα.

Μεγάλος νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Νίκος Αθανασίου με σκορ 6/1-6/2, ο οποίος παρέλαβε από τον επίσημο αντιπρόσωπο της CANDIA STROM για τη Λαμία κ. Σ. Παπαγιό, το δώρο χορηγίας του καταστήματος SOFA HOME, ένα διπλό στρώμα τύπου CELESTE της CANDIA STROM αξίας 450 €!!! Δεύτερος νικητής αναδείχθηκε ο Πάρης Χαρήλας ο οποίος παρέλαβε εκπτωτικό κουπόνι 30% από το κατάστημα SOFA HOME Παπαγίος.

Στο ταμπλό της δεύτερης ευκαιρίας αναδείχθηκε πρώτος νικητής ο Παναγιώτης Τζοβάρας με σκορ 6/0-6/3, και δεύτερος ο Βαγγέλης Κατσαβριάς.

Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Λαμίας θέλει να ευχαριστήσει θερμά την CANDIA STROM και το κατάστημα SOFA HOME που βρίσκεται στην οδό Περικλέους 2-4 στη Λαμία, για τη μοναδική συνεργασία.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα δεν σταματάει εδώ. Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Λαμίας πρωτοπόρος στα τουρνουά υψηλού αγωνιστικού επιπέδου σε συνεργασία με πολλούς χορηγούς υπόσχεται μεγάλα δώρα για τους νικητές και τους συμμετέχοντες των τουρνουά που θα ακολουθήσουν. Σε λίγες μέρες επίσημα από την ιστοσελίδα μας www.filathlitikostennis.gr θα ανακοινωθεί το 2ο τουρνουά τένις με μεγάλο δώρο έκπληξη!

Αν θέλετε και εσείς να υποστηρίξετε ή να δημιουργήσετε το δικό σας τουρνουά επικοινωνήστε μαζί μας στο 6976973758.