Παπαϊωάννου: Δεν είμαι εχθρός με τον Κούγια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 08:39 Παπαϊωάννου: Δεν είμαι εχθρός με τον Κούγια

Για τη μεγάλη νίκη της Λαμίας στη Λάρισα με 3-0 και για τις σχέσεις του με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ μίλησε στο Metropolis ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

 Για το αν ισχύει η φήμη ότι έταξε πριμ 40.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές της Λαμίας: «Οχι δεν ισχύει, φέτος έχουμε πενιχρά συμβόλαια και με το ζόρι προσπαθούμε να τα καλύψουμε».

Για το αν έχει καλές σχέσεις με τον Κούγια μετά τις τελευταίες δηλώσεις του: «Με τον Αλέξη μιλάμε, δεν είμαστε εχθροί σε προσωπικό επίπεδο. Ομως μέσα στο γήπεδο όλοι είμαστε αντίπαλοι».

Για την νίκη της Λαμίας μέσα στην Λάρισα: «Ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε, αλλά εμείς και ισοπαλία να παίρναμε ευχαριστημένοι θα ήμασταν. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι η Λαμία ως ομάδα είναι πολύ υποτιμημένη και αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του Κούγια».

Για το αν μίλησε με τον Κούγια μετά το τέλος του παιχνιδιού: «Όχι δεν τον πήρα τηλέφωνο γιατί όλοι μετά από κάθε ήττα είναι στεναχωρημένοι».

Για το αν περίμενε ότι η Λαμία θα κερδίσει με 0-3: «Όταν η Λάρισα βρέθηκε πίσω στο σκορ προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά ανοίχτηκε και έφαγε 2 γκολ στην κόντρα».

Για το πώς βλέπει την οικονομική κατάσταση στην Λαμία: «Δυστυχώς η Λαμία έχει το μικρότερο τηλεοπτικό συμβόλαιο, πέρσι κυνηγούσαμε μια καλή θέση στο ελληνικό Πρωτάθλημα για να πάρουμε καλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θέλαμε».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση