Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τουρνουά Νέων Τένις: Στη 2η θέση ο 6χρονος Μάριος του Φιλαθλητικού Συλλόγου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 15:13 Τουρνουά Νέων Τένις: Στη 2η θέση ο 6χρονος Μάριος του Φιλαθλητικού Συλλόγου Λαμίας

Τένις: Lamia’s Next Gen!!!

Φιλαθλητικός Σύλλογος Λαμίας είναι στην ευχάριστη θέση να συγχαρεί το Μάριο Ουρανίδη για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Τουρνουά Τένις Νέων Αθλητών της Masters Tennis Academy που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα.

Ο 6χρονος αθλητής του συλλόγου μας αγωνίστηκε στην κατηγορία 7-9 ετών, έπαιξε συνολικά 4 αγώνες, και με 3 νίκες και μία ήττα κατάφερε να κατακτήσει την 2 η θέση. Ο Μάριος αποτελεί προϊόν του προγράμματος Mini Tennis που λειτουργεί στην Ακαδημία μας από το 2016 και απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών και στόχο έχει την δημιουργία της νέας γενιάς αθλητών τένις του συλλόγου μας αλλά και της πόλης μας. Ήδη πάνω από 20 παιδιά συμμετέχουν στο πρόγραμμα Mini Tennis και από τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουν το καθένα τη δική του προσπάθεια.

Εμείς σαν διοίκηση του Φιλαθλητικού να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και να μην ξεχνάμε ότι τα καλύτερα έρχονται μέσα από την διασκέδαση και την αγάπη για το ίδιο το παιχνίδι. Μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τους αγώνες στο κανάλι στο YouTube του Φιλαθλητικού Συλλόγου Λαμίας και να δείτε πως μπορεί να παίξει ένας λιλιπούτειος αθλητής σε αυτή την ηλικία."