ΠΑΣ Λαμία: Έτοιμη να συνεχίσει το σερί

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 10:24 ΠΑΣ Λαμία: Έτοιμη να συνεχίσει το σερί

Εισιτήρια από 1 ευρώ για μαθητές ΑμεΑ, γυναίκες, ανέργους και ηλικιωμένους…

Με στόχο την 3η σερί νίκη στο πρωτάθλημα (και 4η σε όλες τις διοργανώσεις) ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται απόψε (20:00’) στο ΔΑΚΛ την αξιόμαχη Ξάνθη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2019-2020.

Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο αγώνα ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης (το ΔΑΚΛ χρησιμοποιήθηκε μεσοβδόμαδα ώστε να προφυλαχθεί και ο χλοοτάπητας αφού προηγήθηκαν ισχυρές βροχοπτώσεις) και ο Άκης Μάντζιος είχε τον ευχάριστο πονοκέφαλο να έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους, καθώς απουσιάζουν μόνο οι γνωστοί τραυματίες Σασί και Τσούκαλος.

Δείτε την αποστολή που ανακοίνωσε για το αποψινό ματς:

Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Ανάκογλου, Δημούτσος, Τουράμ, Τιρόνε, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς.

Στον αντίποδα οι ακρίτες έρχονται με απουσίες, καθώς Στάρτζεον και Κοβάσεβιτς έχουν κάρτες, ενώ οι Μπαξεβανίδης, Φοσέ είναι τραυματίες.

Ο Κίκο Ραμίρεθ ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Άμπαντ, Σάο Μπέντο, Σόσα, Λεωντσάκο, Θυμιάνη, Ντίρεσταμ, Φασίδη, Καρασαλίδη, Λισγάρα, Μαλεζά, Ντε Λούκας, Τερκί, Καμαρά, Μουλέν, Ντε Αμορίμ, Εντουάρντο, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς, Πολέττο, Ρενέλα.

Εισιτήρια από 1 ευρώ

Για το σημαντικό παιχνίδι με τη Ξάνθη, η διοίκηση της ΠΑΕ Λαμία ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για τις κερκίδες 9, 10 και 11 του γηπέδου με τιμή εισιτηρίου μόλις 1€ και αυτό αφορά:

• Μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου (παιδιά γεννημένα μέχρι και το 2005).

• Γυναίκες

• Μακροχρόνια άνεργους (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας)

• ΑμΕΑ

• Άτομα άνω των 65 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 23/11 εισιτήρια θα διατίθενται μόνο από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 16:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας θα πρέπει να γνωρίζουν υποχρεωτικά τον ΑΜΚΑ τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση