Ξανά Χρυσή η Μαρκέλλα Μπακογεώργου - Μετάλλια για τους αθλητές του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ν. Άμπλιανης Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 08:25 Ξανά Χρυσή η Μαρκέλλα Μπακογεώργου - Μετάλλια για τους αθλητές του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ν. Άμπλιανης Λαμίας

Στο Πανελλήνιο κύπελο Ανδρών - Γυναικών 2019.

Ένα χρυσό μετάλλιο με την Μπακογεώργου Μαρκέλλα στην κατηγορία + 73 κιλών Γυναικών στο πανελλήνιο κύπελλο 2019 και 5η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ταεκβοντό U21, ένα ασημένιο με την Μαργαρίτη Ιωάννα στην κατηγορία + 68 κιλών νεανίδων στο πανελλήνιο κύπελλο 2019 και ένα χάλκινο μετάλλιο με την Τσαντήλα Αφροδίτη στην κατηγορία + 68 κιλών μαύρων ζωνών νεανίδων στο πανελλήνιο κύπελλο 2019, και με εξαιρετική εμφάνιση από τις Μαργαρίτη Φιλοθέη, Μαργαρίτη Δάφνη, Σκόρδα Ιωάννα και Θεοδωρακοπούλου Χριστίνα, επέστρεψε ο σύλλογος μας από το πανελλήνιο πρωτάθλημα ταεκβοντό U21 2019 και το πανελλήνιο κύπελλο ταεκβοντό 2019 που έγινε στον Πειραιά στο στάδιο ειρήνης και φιλίας.

Ενωσιακός προπονητής ο Μπακογεώργος Δημήτριος - Προπονητής στην Εθνική επίλεκτη ομάδα της ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδας παίδων - κορασίδων, εφήβων - νεανίδων και ανδρών - γυναικών.

Μεγάλη τιμή για τον σύλλογο μας η πρόσκληση του προπονητή μας Δημήτριου Μπακογεώργου 6 ΝΤΑΝ από την Ε.ΤΑ.Ν.Ε, να συνοδεύει και να κοουτσάρει του επίλεκτους αθλητές της Ε.ΤΑ.Ν.Ε στο παγκόσμιο τουρνουά ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ «10th HEREYA OPEN!» που γίνετε στην Σόφια της Βουλγαρίας στις 30-11-2019.

Ο σύλλογός μας ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο της Ε.ΤΑ.Ν.Ε κύριο Καρανταγλή Γεράσιμο και το Δ.Σ της ένωσης για την μεγάλη τιμή που μας έκαναν και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση