ΠΑΣ Λαμία: Άλλα 3 γκολ στον Αιολικό και χαλαρή πρόκριση στους 16 (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 18:01 ΠΑΣ Λαμία: Άλλα 3 γκολ στον Αιολικό και χαλαρή πρόκριση στους 16 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λαμία νίκησε με το ίδιο σκορ (3-0) που είχε επικρατήσει και στη Λέσβο του Αιολικού και προκρίθηκε στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Δυο γκολ ο Βασιλόγιαννης, ένα ο Βλαχομήτρος.

Η Λαμία είχε καθαρίσει την πρόκριση ήδη από τη Λέσβο. Είχε νικήσει 3-0 τον Αιολικό στη Λέσβο, ενώ επικράτησε με το ίδιο σκορ και στο ΔΑΚ της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Βλαχομήτρο 13 λεπτά μετά από την έναρξη του ματς. Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Βλαχομήτρος με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα της Λαμίας διεύρυνε το προβάδισμα (2-0) ύστερα από τρία λεπτά. Με σουτ λίγο έξω από την περιοχή, ο Βασιλόγιαννης έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και έκανε το 2-0.

Συμφωνα με το sport24.gr, o ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-0). Με κεφαλιά μέσα από την περιοχή ο 28χρονος μέσος πέτυχε το δεύτερο γκολ της Λαμίας και τρίτο της ομάδας του.

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Κάχριμαν, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Μπαχανάκ, Ράμος, Σάλιακας, Ανάκογλου, Καραγιάννης, Βασιλόγιαννης, Βλαχομήτρος.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Βασίλης Παππάς): Σφυρλάς, Αντωνάκας, Καλαφάτης, Σουμά, Μπάρκας, Τσομπανέλλης, Καλόμπο, Κατσίκης, Αλαγιάννης, Παλαμούτσης, Καλαμπόκας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση