Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία: Βγήκαν τα εισιτήρια με ΟΦΗ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 08:26 ΠΑΣ Λαμία: Βγήκαν τα εισιτήρια με ΟΦΗ

10 ευρώ η βασική τιμή τους. Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων των Κρητικών. Το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής από τον Τουράμ...

Με στόχο τη νίκη ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται την Κυριακή (8/12/2019) στις 15:00’ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής τον ιδιαίτερα δυνατό φέτος ΟΦΗ.

Το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου προέρχεται από ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί έξι αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τις πέντε από αυτές να είναι νίκες και μάλιστα οι δύο εκτός έδρας (και μία ισοπαλία).

Οι «κυανόλευκοι» λοιπόν έχουν κάθε λόγο να ψάχνουν το «τρίποντο» που θα τους φέρει στους 17 βαθμούς και ίσως ακόμη στην 1η «επτάδα» του πρωταθλήματος!

Για το σημαντικό αυτόν αγώνα η ΠΑΕ ανακοίνωσε την προπώληση εισιτηρίων ως εξής:

Την Παρασκευή 6/12 από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) και ώρες 10:00 με 17:00.

Το Σάββατο 7/12 από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) και ώρες 10:00 με 14:00.

Η τιμή των εισιτηρίων στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου (εκτός από τις κερκίδες 3-4, VIP-VVIP) ορίζεται στα 10€

Στις κερκίδες 3 και 4 η τιμή στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ορίζεται στα 15€.

Παιδικό εισιτήριο (παιδιά Δημοτικού – γεννημένα μέχρι και το 2008) σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου (εκτός από τις κερκίδες 3-4, VIP-VVIP) με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου ενηλίκου με τιμή στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ τα 5€.

Την Κυριακή 08/12 ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ εισιτήρια θα διατίθενται μόνο από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 11:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Η τιμή των εισιτηρίων την ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου (εκτός από τις κερκίδες 3-4, VIP-VVIP) ορίζεται στα 15€

Στις κερκίδες 3 και 4 η τιμή την ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ορίζεται στα 20€.

Παιδικό εισιτήριο (παιδιά Δημοτικού – γεννημένα μέχρι και το 2008) σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου (εκτός από τις κερκίδες 3-4, VIP-VVIP) με την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου ενηλίκου με τιμή την ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ τα 5€.

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας θα πρέπει να γνωρίζουν υποχρεωτικά τον ΑΜΚΑ τους.

Εισιτήρια του αγώνα διατίθενται on line μέσω της Viva.gr

Σημειώνουμε ότι με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η., στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας, για το συγκεκριμένο αγώνα. Οι λόγοι που επικαλούνται είναι "εξαιρετικοί για τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας".

 

Το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής από τον Τουράμ

Ο Ροτζέριο Τουράμ ήταν ο παίκτης που σημείωσε το καλύτερο γκολ της 12ης αγωνιστικής και παίρνει το βραβείο του διαγωνισμού NIVEA MEN Best Goal, σύμφωνα με τις ψήφους των φιλάθλων 

Τα αποτελέσματα:

1/ Τουράμ (Λαμία) 36,76%

2/ Σεμέντο (ΟΦΗ) 33,95%

3/ Αραμπούλι (Πανιώνιος) 18,84%

4/ Ντάουντα  (ΑΕΛ) 7,93%

5/ Τόρες  (Βόλος) 2,52%