ΕΠΣΦ: Εξώδικο σηματοδοτεί ραγδαίες εξελίξεις

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 19:52 ΕΠΣΦ: Εξώδικο σηματοδοτεί ραγδαίες εξελίξεις

Εφτά σύμβουλοι ζητούν αναδιάρθρωση ΔΣ για την αλλαγή Προέδρου…

Εξελίξεις στα διοικητικά της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας, με εξώδικο προς τον Πρόεδρο Κώστα Σακελλάρη εφτά συμβούλων που ζητούν άμεση σύγκληση του ΔΣ με μοναδικό θέμα την αναδιάρθρωση του συμβουλίου.

Στόχος είναι η αλλαγή προσώπου στη θέση του προέδρου εξασφαλίζοντας πρώτα την πλειοψηφία στο 11μελές Δ.Σ. της Ένωσης.

Σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΠΣ Φθιώτιδας προβλέπεται η σύγκληση Διοικητικού Συμβουλίου να ζητηθεί από πέντε τουλάχιστον μέλη του ΔΣ και στην προκειμένη περίπτωση το θέμα είναι αποκλειστικά η αναδιάρθρωσή του.

Το LamiaReport επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κώστα Σακελλάρη που επιβεβαίωσε την πληροφορία διατυπώνοντας με σκωπτικό τρόπο την απορία του «γιατί οι συγκεκριμένοι εφτά έλαμψαν διά της αφωνίας τους στην πρόσφατη γενική συνέλευση ενώπιον όλων των Φθιωτικών σωματείων».

Σημειώνουμε ότι οι επόμενες εκλογές στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας είναι το 2021, νωρίτερα όμως θα υπάρξουν εκλογές στην ΕΠΟ που φαίνεται να επηρεάζουν τις εξελίξεις και στις τοπικές Ενώσεις.

Θυμίζουμε τέλος ότι η νυν διοίκηση είχε εκλεγεί από ενιαίο ψηφοδέλτιο με επικεφαλής το Δημήτρη Κουτρουμάνο ο οποίος και παραιτήθηκε μαζί με τους δύο Αντιπροέδρους του το Σεπτέμβριο του 2017, αναλαμβάνοντας στη θέση του ο κ. Σακελλάρης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση