Ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Βόλεϊ του ΑΟ Λαμίας 2013

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2020 19:52 Ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Βόλεϊ του ΑΟ Λαμίας 2013

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε την Κυριακή το Τουρνουά του ΑΟ Λαμίας 2013 στο Χαλκιοπούλειο για κορίτσια ηλικίας 6 με 16 ετών.

Σε αυτή την τελευταία ημέρα (3ημερο Τουρνουά) συμμετείχαν κορίτσια από την περιοχή κυρίως της Λαμίας αλλά και από την περιοχή της Αρκίτσας και Ιτέας.

Σήμερα συμμετείχαν κορίτσια ακαδημιών από τον Α.Π.Σ. «Φθία» και βέβαια του Α. Ο. Λαμίας 2013.

Πολύ κέφι και όρεξη από τα παιδιά που δεν ήθελαν να σταματήσουν να παίζουν. Αρκετοί γονείς και από τις δύο ομάδες της πόλης μας χειροκρότησαν και θαύμασαν τις μικρές αθλήτριες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στον αγωνιστικό χώρο.

«Το Δ. Σ. του Α.Ο. Λαμίας 2013 θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συλλόγους που τίμησαν με την παρουσία τους και τις τρεις ημέρες του τουρνουά, τους γονείς και τις μικρές αθλήτριες για τον υποδειγματικό τόπο που συμμετείχαν στο τουρνουά, δείχνοντας εκτός από τις αθλητικές τους αρετές, ήθος, «fair play», σεβασμό και εκτίμηση στον αντίπαλο!!!!!

Συγχαρητήρια στις οικογένειες που έχουν τέτοια παιδιά και στους συλλόγους που χτίζουν τους αυριανούς σωστούς πολίτες αυτής της χώρας.

Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τους προπονητές και τις προπονήτριες όλων των ομάδων που συμμετείχαν για την πολλή καλή δουλειά που κάνουν στις αθλήτριές τους σε όλα τα επίπεδα:

την Παπαϊωάννου Έφη από τον "Δαφνησιακό" Αρκίτσας, τις Πούλλου Γιάννα και Μούκα Ειρήνη από τον Α.Σ.Ιτέας, τους Δημουλά Κώστα, Μωρογιάννη Παναγιώτα, Παπαθανασίου Γωγώ και Παπαγεωργίου Γιάννα από τον «Φθία» και τέλος τους Αναγνωστόπουλο Βασίλη, Ζαχαρή Δήμητρα, Κοντογιάννη Χρήστο, Σαββίδου Χαρούλα, αλλά και σε όσους δούλεψαν extra ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους για να βγει τόσο καλά αυτή η διοργάνωση, εκτός των Ζαχαρή Δήμητρα, Κοντογιάννη Χρήστο, Σαββίδου Χαρούλα, στους Ρίζο Δημήτρη και Μπαμπάση Δημήτρη. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας και ιδιαίτερα για την σημερινή ημέρα για άλλη μια φορά την εταιρεία “Chipita A.E.” και την ‘’ΚΟΡΠΗ’’!»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση