Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Που και πως θα προμηθευτείτε εισιτήρια για τον αγώνα Λαμία – Ολυμπιακός

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 11:14 Που και πως θα προμηθευτείτε εισιτήρια για τον αγώνα Λαμία – Ολυμπιακός

Τι ισχύει για τους φιλάθλους των «ερυθρολεύκων» και ποιες είναι οι απαγορεύσεις. Ο καλός καιρός και το «διπλό» στα Τρίκαλα φέρνει ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.

Ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της χρονιάς υπάρχει στο πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1 την Κυριακή 12 Ιανουαρίου (17:15’) για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς υποδέχεται στο ΔΑΚΛ τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ήταν η τελευταία ομάδα που νίκησε τη Λαμία στην έδρα της τον περσινό Απρίλη με 1-3, με τους γηπεδούχους να έχουν ισοφαρίσει στο 65’ με τον Ασούμπρε και να δείχνουν ικανοί να επαναλάβουν τον θρίαμβο του κυπέλλου, όταν και απέκλεισαν σε διπλά παιχνίδια του «ερυθρόλευκους».

Για το κυριακάτικο παιχνίδι θα διατεθούν έως τέσσερις χιλιάδες τετρακόσια (4.400) εισιτήρια, συμπεριλαμβανομένων των εισιτηρίων διαρκείας και των προβλεπόμενων προσκλήσεων, για αυτό και ήταν πολλοί αυτοί που έσπευσαν να τα προμηθευτούν εγκαίρως. Οι καλές καιρικές συνθήκες που γενικά θα επικρατούν την Κυριακή στη Λαμία, σε συνδυασμό με το «διπλό» στο Κύπελλο με τα Τρίκαλα, αλλά και τη γενική απαγόρευση μετακίνησης των οργανωμένων φιλάθλων των «ερυθρολεύκων» στο ΔΑΚΛ, έχει ανεβάσει τη ζήτηση από τα γραφεία της ομάδας.

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ συνεχίζεται την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου μέχρι τις 20:00’ από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) και το Σάββατο επίσης από τα γραφεία και ώρες 10:00 με 14:00.

Η τιμή των εισιτηρίων στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου (εκτός από τις κερκίδες 3-4, VIP-VVIP) ορίζεται στα 15€

Στις κερκίδες 3 και 4 η τιμή στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ορίζεται στα 20€.

Την Κυριακή 12/01 ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ εισιτήρια θα διατίθενται μόνο από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 12:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Η τιμή των εισιτηρίων την ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου (εκτός από τις κερκίδες 3-4, VIP-VVIP) ορίζεται στα 20€

Στις κερκίδες 3 και 4 η τιμή την ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ορίζεται στα 25€.

Υπενθυμίζεται στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας θα πρέπει να γνωρίζουν υποχρεωτικά τον ΑΜΚΑ τους.

Για τους φίλους του Ολυμπιακού που θα προσέρθουν μεμονωμένα στο γήπεδο, θα καταλάβουν θέσεις στην κερκίδα 8 της θύρας 4, η οποία μπορεί να φιλοξενεί το μέγιστο μέχρι τετρακόσιους (400) φιλάθλους. Για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό αγώνα θα διατεθούν μόνο 350 εισιτήρια και τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από το εκδοτήριο παραπλεύρως της θύρας (4).

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, δεν διατίθενται εισιτήρια μέσω του διαδικτύου.

Εννοείται επίσης ότι τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και θα εφαρμοσθούν και περιμετρικά από το γήπεδο τρεις τουλάχιστον ώρες νωρίτερα.

Συγκεκριμένα από τις 14:00’ και μέχρι μία ώρα μετά το πέρας του αγώνα, θα εφαρμοστούν και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων και τη διακοπή κυκλοφορίας αυτών:

· Στην οδό Φλέμινγκ (από το χώρο έμπροσθεν του ΔΑΚ Λαμίας έως τη συμβολή της με την οδό Υψηλάντη)

· Στην οδό Καραϊσκάκη (από τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως έως τον χώρο έμπροσθεν του ΔΑΚ Λαμίας)

· Στην οδό Ερυθρού Σταυρού (από τη συμβολή της με την οδό Φλέμιγκ έως τη συμβολή της με την οδό Β.Καψάλη)

· Στην οδό Μαλαμίδα (από τον χώρο έμπροσθεν του ΔΑΚ Λαμίας έως την συμβολή της με την οδό Υψηλάντη)

· Στην οδό Ασκληπιού (από την συμβολή της με την οδό Καραϊσκάκη έως την συμβολή της με την οδό Αχαιών)

· Στον χώρο στάθμευσης οχημάτων που υφίσταται στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Ασκληπιού)